Bloompost DK bruger cookies. Læs om vores cookie politik

Skjul denne alarm
 • Skab din egen gave
 • Bestil før kl. 12, og vi leverer næste dag
 • Overrask med en unik gave, direkte til døren
 • Bloom & Clay Blue
 • Bloom & Clay Blue
 • Bloom & Clay Blue
 • Bloom & Clay Blue
 • Bloom & Clay Blue
Bloom & Clay Blue
Bloom & Clay Blue
Bloom & Clay Blue
Bloom & Clay Blue
Bloom & Clay Blue
Bloom & Clay Blue

Bloom & Clay Blue

Send en gave

Bestil nu
195 kr.

NYHED! Vi præsenterer stolt vores nye fine og anderledes gave med tørrede blomster og ler! Med dette unikke DIY -projekt giver du modtageren en original gave, der kan styles helt efter deres egen smag. Lerstykket kan skæres i alle former og størrelser ved hjælp af spatelen. Derefter kan de håndplukkede tørrede blomster sættes i leret, og der har du det: et smukt blikfang til dit hjem eller hjemmekontor.

 • Den originale 'postkassegave'
 • Solid og stilfuld emballage
 •  Bæredygtig
 •  Vælg blandt mange fantastiske lykønskningskort
 •  39 kr. leveringsomkostninger
 •  Bestil inden kl. 12 og forventet levering er næste dag (tirsdag - lørdag) med DAO

 

Bestil nu

Gavens højdepunkter

- Ler til tørrede blomster + 2 spartler
- Længde på buket +/- 30 cm.
- Designet af professionelle blomsterbindere
- Håndplukkede tørrede blomster
- På grund af tilgængeligheden af blomster kan sammensætningen af buketten afvige fra billedet

100% kvalitetsgaranti

Vidste du, at BloomPost opfandt 'postkasseblomsterne'? Vi pakker dem med en patenteret pakningsteknologi, der holder dem friske usædvanligt længe! At sende blomster online har aldrig været sådan. Det er grunden til, at vi er den bedst bedømte online blomsterhandler.

Bæredygtighed Bloompost.dk

A new way of giving! BloomPost elsker at overraske folk med unikke gaver leveret med posten, og så er de inspireret af naturen! Vi vil gøre verden lidt grønnere. Nysgerrig på hvordan vi gør det? Læs mere herunder!

Act green
Som skaber af blomster og gaver leveret direkte til postkassen, stræber vi efter en gennemsigtig blomsterindustri, hvor bæredygtighed spiller en vigtig rolle. Indenfor vores organisation finder vi det vigtigt, at ikke kun os, men også vores leverandører, partnere og producenter arbejder miljøvenligt. Uanset om det drejer sig om affaldsseparering eller transport. En bedre verden starter med dig. Tjek hvad vi allerede gør her.

Decide green
Vi vælger bæredygtigt! For os betyder bæredygtighed at tilbyde miljøvenlige produkter som vores træer, tørrede blomster, planter og blomsterløg og frø, der bidrager til en grønnere verden! På grund af vores patenterede grønne emballage er der minimalt spild af vand og køling. Derudover er vores bionedbrydelige emballage af de friske blomster en bæredygtig folie, der er 100% nedbrydelig. Vores emballage har også FSC -kvalitetsmærket. Læs mere om vores grønne valg her.

Connect green
Vi ønsker at indgå i et langvarigt forhold med alle vores relationer. Både hos vores avlere og med vores medarbejdere og kunder. Vi investerer også i personlig vækst og udvikling af alle vores medarbejdere. Vi stræber efter et langt og et sundt forhold til vores leverandører og vi er engagerede i at sikre en bedre og grønnere fremtid sammen! Læs mere om samarbejdet med Houtgenoten, som vi er meget stolte af.

Contribute green
Det ultimative mål: Er at kunne bidrage til en grøn verden! Vi tackler hvert øjeblik og situation, der egner sig til at henlede opmærksomheden på bæredygtighed. Har du en god idé til et nyt grønt produkt? Så kontakt os gerne, vi er altid interesseret I at høre jeres gode ideer.

Kan du lide os?

Inspiration & rabatter? Tilmeld dig for at modtage vores nyhedsbrev!

Instagram

Kundereaktioner

Henrik

Med denne ekstraordinære gave blev min mor absolut overrasket, da hun kom hjem.

Henrik
Sanne

Nem og hurtig levering. Blomsterne er godt pakket og så friske ud ved ankomsten. Unik gave!

Sanne
Emma

Modtog en pakke i min postkasse med roser. Fantastisk gave.

Emma
Lærke

#tørrede blomster #blomstkompost #speciel #unik #gørdigselv

Lærke