Bloompost DK bruger cookies. Læs om vores cookie politik

Skjul denne alarm
  • Skab din egen gave
  • Bestil før kl. 12, og vi leverer næste dag
  • Overrask med en unik gave, direkte til døren

Friske blomster og skønne gaver leveret i din postkasse

Friske blomster og skønne gaver leveret i din postkasse

Vil du give nogen et uforglemmeligt øjeblik? Så er Bloompost her for dig! Inden for 4 trin opretter du en personlig og meget original blomstergave, som modtageren kan nyde i mindst 9 dage.

Find vores hemmelighed her >

Vælg din gave

Vælg din gave

Vi har den rigtige gave til enhver smag. Fra blomstrende roser til sæsonbestemte blomster, altid den bedste kvalitet, frisk fra producenten. Leder du efter en gave, der overrasker! Så vælg en af vores gaver med tørret blomster, som modtager kan nyde længe!

Se alle blomster og gaver her >

Leveres hvor og når du vil

Leveres hvor og når du vil

Vil du have det leveret i morgen eller en helt anden dag? Du vælger selv, og vi arrangerer det. Vi leverer dine blomster for 39 kr

Læs mere

Gør din gave personlig

Gør din gave personlig

En fødselsdag, nyt hjem, en god bedring hilsen eller bare for at sprede noget glæde. Uanset hvad lejligheden er, har vi det rigtige lykønskningskort til dig. Vi har et stort udvalg af smukke kort, som passer til enhver lejlighed. Selvfølgelig med masser af plads til en personlig besked.

 Bestil din egen gave nu >

Pakket med kærlighed

Pakket med kærlighed

Vi laver en smuk gave med vores fine æsker, som vil være indpakket i silkepapir, vi sender også en forklaring på hvordan man skal behandle sine blomster eller arrangere sine tørret blomster, samt praktiske tips. Selvfølgelig vil du modtage en besked fra os, så snart blomsterne er sendt.

Bestil din gave nu >

Kan jeg tilføje mine blomster en ekstra gave?

Kan jeg tilføje mine blomster en ekstra gave?

Syntes du heller ikke at der er nogen fest, uden flag guilander? Eller at roser ikke kan gives uden dine yndlingschokolader? Fuldfør din gave med et attraktivt udvalg af tillægs produkter.

9 dage garanti af friske blomster

9 dage garanti af friske blomster

Takket være vores speciel produceret emballage kan modtageren nyde blomsterne i over en uge. Skulle der opstå tilfælde hvor vi ikke lever op til vores garanti, udskifter vi dem uden problemer.

Læs mere her >