• Home
  • >
  • 5 grunde til at give et træ i gave

5 grunde til at give et træ i gave

Små fine træer, som bliver leveret gennem postkassen, hvor er det dejligt! Med denne originale gave vil vi gøre verden lidt grønnere. Bogstaveligtalt, fordi det er en bæredygtig gave, der vil vare i årevis! Vil du hjælpe os med at gøre verden lidt grønnere? Giv et træ! Ikke helt overbevist endnu? Nedenfor er 5 grunde til at give et træ i gave.

1. Foråret er lige om hjørnet

Foråret kommer, så det betyder som regel, at det er tid til forårsrengøring! Ikke kun i huset, men også i haven. Så snart de første solstråler kommer igennem, vil du straks kunne sidde ude i din have eller på din altan. Med et træ er din have forårsklar på ingen tid!

2. En unik måde at fejre milepæle på

Kender du nogen, der har en milepæl at fejre? Den perfekt gave vil derfor være et træ leveret direkte til postkassen. Et træ holder i årevis, så modtageren kan nyde det i meget lang tid. Træet vil begynde at vokse samtidig med milepælen. Nogen der lige har fået et barn? Giv et træ, og det vil "vokse op" med barnet. Nogen der lige er færdiguddannet? Giv et træ, og se hvor stort det er om et par år. Tiden flyver! En anden god ide kan også være: Giv et oliventræ til et bryllup, så du ønsker dem styrke i ægteskabet og en positiv fremtid.

3. Et træ er din bedste ven

Ved at plante et træ bidrager du til en bedre verden for dig selv og for alle omkring dig. Et træ fjerner CO2 fra luften og renser derved luften. Et træ producerer også ilt selv, hvilket er nyttigt for mennesker og dyr! Derudover giver et træ afkøling. Sidst men ikke mindst er træer simpelthen smukke skabninger og en berigelse for enhver have.

4. Flere træer = flere dyr

Træer er gode for biodiversiteten i vores land. Flere (forskellige) træer betyder flere dyr og insekter. Træets rødder giver flere underjordiske besøgende i din have. De svampe og bakterier, der opstår ved rødderne, er en fødekilde for mange jorddyr. Til gengæld giver disse jorddyr også et bedre livsmiljø for træet. Selve træet giver også ly for fugle og insekter.

5. Du finder ikke en mere original gave

Et træ i din postkasse? Ingen forventer det! At give et træ der passer gennem postkasse i gave er en original måde at vise, at du værdsætter nogen. Giv et træ som en gave til dine forældre, venner, kollegaer eller din nabo. Et træ kan også være en fin takkegave, eller at vise du savner nogen eller en "bare fordi" gave. Hver gang modtageren ser træet, vil de tænke på dig.

Et træ for enhver smag!

Er du overbevist om at du vil give et træ leveret direkte til postkassen i gave? Vi har det perfekte træ til en ven, kollega, bror eller søster.

- Kender du en rigtig teelsker? Du kan give en te-busk i gave og lade nogen dyrke deres egen te.

- Er der nogen der foretrækker kaffe? Så er det bedst at købe et kaffetræ for at overraske dem! - Til den ægte olivenelsker kan du give det smukke og kraftfulde oliventræ i gave.

- Nogen der forventer en original gave? Giv dig et gammelt træ. Folk, der køber en Ginkgo biloba, vil give et af de ældste træsorter i gave!

- Kender du en ægte skønhed? De fortjener helt sikkert et smukt træ. Det er bedst at købe et persisk sovende træ til dem.

- Det er bedst at give det smukke akacietræ til en, der virkelig er dig kær. Køb et træ online og gør verden lidt grønnere!

Se vores udvalg: Træer 

backend-media_library.no_image_found