Blomster

Vores blomster kommer altid friske fra producenten, de leveres gennem postkassen og vi har 9-dages friskhedsgaranti. At sende blomster online har aldrig været så sjovt og let!

De eneste “postkasse blomster”

Det er utroligt, men sandt: Som skaber af friske blomster og tørrede blomster sendt med posten, leverer vi alle vores blomster gennem postkassen. Overraskelseseffekt er garanteret, fordi ingen forventer sådan en smuk buket (friske) blomster gennem postkassen. Men udover at være overraskende, gør vores blomstergaver det også nemmere at give og modtage blomster. Du betaler ikke høje forsendelsesomkostninger, og modtageren behøver ikke være hjemme. Hvem vil du overraske med blomster?

Blomster gennem postkassen, hvordan fungerer det?

Hvordan forbliver vores blomster så friske? Vi får det spørgsmål ofte! Derfor fortæller vi dig gerne mere om vores hemmelighed.

Friske fra producenten

BloomPosts blomster kommer friske fra avleren hver dag og kommer direkte til modtageren uden omveje. Blomsterne kommer derfor ikke på auktionen og behøver ikke 'vente' i blomsterbutikken heller. Dette sparer os meget tid, hvilket betyder, at vores blomster transporteres meget friskere. I sidste ende giver dette modtageren mulighed for at nyde deres friske blomster meget længere.

Særlig indpakning

Vores friske blomster pakkes på en speciel måde, nemlig i en patenteret folie med mikroskopiske huller. Folien sikrer, at fugtigheden forbliver i emballagen, og at kun en lille mængde ilt kan nå frem til blomsterne. Dette er lige nok til at holde blomsterne i live, men ikke nok til at de vokser. Derefter falder blomsterne i søvn under transporten, og de kan klare sig uden vand og køling i fem dage under deres rejse. Når modtageren åbner gaveæsken og sætter blomsterne i vasen, vækkes blomsterne, og de er friske i vasen i mere end en uge.

9 dages friskhedsgaranti

Ikke helt overbevist endnu? Vi tør give dig en 9-dages friskhedsgaranti! holder blomsterne uventet i kortere tid? Så sender vi simpelthen en ny buket uden beregning.

Et bæredygtigt valg

Emballagen til vores blomstergaver har FSC-kvalitetsmærket, og på grund af den patenterede folie er der minimalt med spild af vand og køling. Vores friske blomster er derfor et bæredygtigt valg, udover det faktum, at levering med brevomdelingen også sikrer et lavere CO2-fodaftryk end pakkepost.

Stort udvalg af friske blomster

Du kan få alle slags blomsterbuketter leveret gennem brevkassen med BloomPost: fra en romantisk buket røde roser og hollandske tulipaner, til en blandet buket med et eksotisk eller boheme twist og de smukkeste sæsonblomster. Udvalget er stort, udover friske blomster som roser og tulipaner har vi også tørrede blomster, der leveres gennem postkassen. Med disse trendy og bæredygtige buketter giver du nogen et varigt minde.. Vil du gerne give noget andet i gave? Tjek vores andre gaver ud med alle slags naturinspirerede gaver, herunder plante- og blomsterpuslespil, blomsterfrø og luftplanter.

Pakket med kærlighed

En pakke fyldt med et specielt indhold ... det er helt sikkert! Men vi gør også din ordre til en rigtig fin gave. For eksempel sender vi dine blomster i en solid og stilfuld gaveæske og lækkert silkepapir. Vi kalder det pakket med kærlighed! Skal det være noget mere specielt? Tilføj et af vores lykønskningskort med en personlig besked og / eller en ekstra ting til din ordre.

Kan leveres hvor du vil have det

Vidste du, at du også kan sende vores “postkasse” blomster til udlandet? Til Paris, Dublin, Berlin, Rom eller til Amsterdam? Du kan sige hvor, og vi arrangerer det. Vi leverer vores blomster til Belgien, Bulgarien, Danmark, Tyskland, Finland, Frankrig, Ungarn, Irland, Italien, Kroatien, Luxembourg, Østrig, Polen, Portugal, Spanien, Storbritannien og Sverige.

Bestil blomster online på BloomPost

Vi er BloomPost: din friske blomster webshop! Hos os kan du købe friske blomster og få dem leveret på en unik måde, nemlig gennem postkassen. Din gave kan derfor altid leveres, selvom modtageren ikke er hjemme. Bestilt i dag inden kl. 12, leveres i morgen. For levering af blomster i sidste øjeblik er du kommet til det rigtige sted. Da vores friske blomster leveres via postkassen, betaler du ikke høje forsendelsesomkostninger. For 39 kr. vil dine friske blomster blive sendt nemt sammen med brevomdelingen, og fordi det ikke kræves levering med pakkeposten, er der et lavere CO2-fodaftryk. At sende friske blomster via BloomPost er derfor et bæredygtigt valg.