backend-media_library.no_image_found

A new way of giving!

A new way of giving! BloomPost elsker gaver der er inspireret af naturen! Vi vil gøre verden lidt grønnere. Nysgerrig på hvordan vi gør det? Læs mere herunder!

backend-media_library.no_image_found

Act Green

Som skaber af blomster og gaver leveret direkte til postkassen, stræber vi efter en gennemsigtig blomsterindustri, hvor bæredygtighed spiller en vigtig rolle. Indenfor vores organisation finder vi det vigtigt, at ikke kun os, men også vores leverandører, partnere og producenter arbejder miljøvenligt. Uanset om det drejer sig om affaldsseparering eller transport. En bedre verden starter med dig. Tjek hvad vi allerede gør her.

Decide Green

Vi vælger bæredygtigt! For os betyder bæredygtighed at tilbyde miljøvenlige produkter som vores træer, tørrede blomster, planter og blomsterløg og frø, der bidrager til en grønnere verden! På grund af vores patenterede grønne emballage er der minimalt spild af vand og køling. Derudover er vores bionedbrydelige emballage af de friske blomster en bæredygtig folie, der er 100% nedbrydelig. Vores emballage har også FSC -kvalitetsmærket. Læs mere om vores grønne valg her.

Connect Green

Vi ønsker at indgå i et langvarigt forhold med alle vores relationer. Både hos vores avlere og med vores medarbejdere og kunder. Vi investerer også i personlig vækst og udvikling af alle vores medarbejdere. Vi stræber efter et langt og et sundt forhold til vores leverandører og vi er engagerede i at sikre en bedre og grønnere fremtid sammen! Læs mere om samarbejdet med Houtgenoten, som vi er meget stolte af. 

Contribute Green

Det ultimative mål: Er at kunne bidrage til en grøn verden! Vi tackler hvert øjeblik og situation, der egner sig til at henlede opmærksomheden på bæredygtighed. Har du en god idé til et nyt grønt produkt? Så kontakt os gerne, vi er altid interesseret I at høre jeres gode ideer.