• Skab din egen gave
  • Bestil før kl. 12, og vi leverer næste dag
  • Overrask med en unik gave, direkte til døren

SKAB UFORGLEMMELIGE ØJEBLIKKE

Forkæl dine kollegaer, klienter eller andre relationer med en af vores anderledes gaver leveret til døren! Overrask med tørrede blomster, friske blomster, planter eller andre unikke gaver. Særligt ved BloomPost: Modtageren behøver ikke være hjemme. Gør det ekstra personligt ved at tilføje et kort.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Rosa fra vores erhvervs team, er altid klar på at hjælpe dig med alle former for forespørgsler. Hun fortæller meget gerne mere om de mange muligheder til erhverv, som vi kan tilbyde indenfor blomster og planter leveret direkte til døren. Du kan udfylde kontaktformularen med dine ønsker, og så vil hun kontakte dig så hurtigt som muligt.

Erhvervs login:

Har du planer om regelmæssigt at sende blomster via vores hjemmeside? Få en masse fordele med et erhvervs login, som at bestille hurtigt og nemt via faktura. For mere information eller anmod om login, send os en e-mail og vi vil med glæde fortælle om alle vores muligheder.

 

Friske blomster
Tørrede blomster
Blomsterfrø
Planter
Puslespil

Har du allerede et login?

OVERRASK 20+ MODTAGERE:

OVERRASK 20+ MODTAGERE:

Uanset hvilken anledning, kan vi hjælpe dig med at sende den perfekte gave.
Bestil nemt en erhvervsordre hos BloomPost med disse tre trin: 

Trin 1: Vælg gaven

Se vores brede udvalg på vores hjemmeside, og lad dig overraske.

Trin 2: Ansøg om en erhvervsbestilling

Indsend din erhvervsbestilling anmodning ved at bruge formularen foroven. Vi vil kontakte dig indenfor 24 timer med mere information og et forslag der passer dine ønsker og behov.

Trin 3: Overrask dine kollegaer!

Vi kan garantere at dine ansatte, kollegaer eller andre relationer vil blive glade for at modtage en BloomPost leveret direkte til døren! Efter vi har sendt ordrene, vil vi stadig være i kontakt for at tjekke om alt er blevet godt modtaget.

BÆREDYGTIGHED HOS BLOOMPOST

BÆREDYGTIGHED HOS BLOOMPOST

Som skaberne af 'postkasseblomster' stræber vi efter en gennemsigtig blomsterindustri, hvor bæredygtighed er et centralt aspekt. Derfor samarbejder vi tæt med vores producenter og leverandører.

For os betyder bæredygtighed at tilbyde miljøvenlige produkter, minimere påvirkningen af ​​miljøet og være gennemsigtig med de grønne mål inden for BloomPost.

 På grund af vores patenterede emballage har vi et minimalt spild af vand og køling. Derudover passer vores gaver gennem postkassen og kræver ikke levering med pakkepost. Dette resulterer i et lavere CO2-fodaftryk. Endelig er alt vores emballage FSC-certificeret.

9 DAGE VASE GARANTI

9 DAGE VASE GARANTI

Vi leverer kun de bedste blomster af god kvalitet, friske fra gartneren og altid socialt ansvarlige. Takket være vores patenterede emballage, får modtageren fremragende vaseliv. Vi er så sikre på dette, at vi tilbyder en 9-dages garanti!