• Skab din egen gave
  • Bestil før kl. 12, og vi leverer næste dag
  • Overrask med en unik gave, direkte til døren

Virksomheds login

ONLINE BLOMSTREVOLUTION

ONLINE BLOMSTREVOLUTION

Uanset om du vil sende en buket til en medarbejders fødselsdag eller en gave med 50.000 blomster i postkassen spredt over 10 lande i hele Europa, så tager os af dine blomster- og plantegaver til den bedst mulige kvalitet og pris.

BloomPost blev grundlagt i 2014, og siden da har vi hjulpet mange virksomheder, med at styrke vores kunders forhold til deres kunder og medarbejdere.

BloomPost er en af de hurtigst voksende online blomster- og planteselskaber i Europa. Hvad der forbliver den vigtigste faktor for os er stor kundetilfredshed.

HVAD KAN JEG HJÆLPE DIG MED?

HVAD KAN JEG HJÆLPE DIG MED?

Rosa fra vores B2B team hjælper dig gerne med eventuelle forespørgelser og kan fortæller dig mere om de mange forretningsmuligheder, vi kan tilbyde dig inden for blomster, buketter og planter leveret direkte i postkassen.

Bare send os en e-mail, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

GIV EN UNIK OPLEVELSE

GIV EN UNIK OPLEVELSE

Vores blomster er allerede specielle, men du kan gøre dem mere personlige ved at tilføje et lykønskningskort eller en ekstra gave.

AKTUELLE KAMPAGNER

AKTUELLE KAMPAGNER

Leder du efter en spændende marketingkampagne? Vi har lang erfaring med at etablere kampagner, og vi har oprettet forskellige marketingkampagner for virksomheder inden for detailhandlen, e-handelsvirksomheder, produktionsviksomheder og events firmaer. Vi vil med glæde drøfte mulighederne, om speciel skræddersyet kampagne med dig.

9 DAGER VASE GARANTI

9 DAGER VASE GARANTI

Vi leverer kun de bedste blomster af god kvalitet, friske fra gartneren og altid socialt ansvarlige. Takket være vores patenterede emballage, får modtageren en fremragende vaseliv. Vi er så sikre på dette, at vi tilbyder en 9-dages garanti!

UANSET BUDGET

UANSET BUDGET

Vi finder altid en passende løsning. Du kan være sikker på en ting, modtageren er utroligt overrasket, og det budget, du investerer, sikrer den perfekte forbindelse mellem dig og modtageren.

HURTIG BESTILLING

HURTIG BESTILLING

Med et login kan du bestille hurtigt. Vi kan også gå et skridt videre med et fuldt udstyret VIP-login. Ideel til receptioner eller virksomheder med flere filialer. Gratis ved køb af> 350 pakker om året. Tilrettelagt efter dine ønsker med lykønskningskort i dit eget design, multiple login, tildeling af omkostningscentre, valg af tekst osv