backend-media_library.no_image_found
  • Home
  • >
  • 9 dages friskhedsgaranti

9 dages friskhedsgaranti

Friske fra producenten

Vores blomster kommer direkte til modtageren uden omveje. Ingen auktion, ingen 'ventetider' i blomsterbutikken, men friske fra avleren hver dag. Dette sparer os for meget tid og giver modtageren mulighed for at nyde blomsterne meget længere.

9 dages friskhedsgaranti!

Vi tør godt at give en 9-dages friskhedsgaranti. Skulle det ske at blomsterne ikke er friske i 9 dage? Så sender vi en ny buket.

Særligt pakket

Vi pakker blomster i patenteret folie med mikroskopiske huller. På denne måde forbliver fugtigheden i emballagen, og kun en lille smule ilt kan nå ind til  blomsterne. Lige nok til at holde blomsterne i live, men ikke nok til at de vil vokse.

Sshhh.. de sover

Fra det øjeblik de falder i søvn, kan de klare sig op til fem dage uden vand og køling under deres rejse. Takket være den robuste emballage er de også godt beskyttet. Efter at modtageren åbner pakken og sætter dem i en vase, vågner blomsterne og er friske i vasen i mere end en uge.

Bionedbrydelig

Vi er stolte over vores nye helt 'grønne' emballage! Vores friske sæsonblomster er pakket i en særlig folie, så blomsterne forbliver friske under deres rejse. Fra nu af er dette en bæredygtig folie, der er 100% bionedbrydelig.

backend-media_library.no_image_found