Vi er meget stolte af vores samarbejde med Houtgenoten

Vi er på besøg hos vores kollegaer hos Houtgenoten. Det er en arbejds- og læringsplads for mennesker med afstand til arbejdsmarkedet, de leverer de smukkeste produkter i træ.

Vi elsker træ
Du har måske opdaget, at mange af vores gaver indeholder træelementer. Som f.eks. vores luftplanter, BloomPartyBlooMemory eller vores nyeste skud på stammen: DIY Herbarium. Alle disse gaver hvor træ er det vigtigste element, de kommer alle fra Houtgenoten. Houtgenoten er et træværksted hvor de smukkeste produkter er håndlavede. Men vigtigst af alt: Houtgenoten er en arbejdsplads, hvor folk med afstand til arbejdsmarkedet får en chance. Se, dét er noget som vi elsker her hos BloomPost!


Alle er velkommen
Houtgenoten er et læringssted, for folk der kommer fra alle slags baggrunde. Jos Nijs og Lotte Nijs, far og datter, driver til dagligt stedet og gør det med stolthed. Medarbejderne hos Houtgenoten har f.eks. funktionsnedsættelse, følger et udviklingsprogram, flexjob eller er praktikanter i et socialt eller erhvervsuddannelsesprogram. Lotte: “Det er et meget givende arbejde, vi er virkelig tæt på alle medarbejderne, og vi kan give den vejledning, der virkelig er brug for."
Det er tid til at vise jer lidt fra vores besøg, hos de skønne kollegaer fra Houtgenoten.


Mød Nicole & Vincent
Under vores besøg hos Houtgenoten mødte vi den altid begejstrede Nicole (34 år) og den altid smilende Vincent (25 år).

Nicole skilte sig ud straks efter at hun kom ind ad døren. Hendes entusiasme var overvældende, og hun var i færd med at lave hullerne i holderne til BloomParty.
Da vi spurgte hende om, hvilket produkt hun kunne lide bedst, råbte hun entusiastisk: "BlooMemory!” Og hvad syntes hun så om luftplanterne? Nej, hun forstår ikke den gave. ”Hvem vil gerne have den slags planter? ", Sagde Nicole. Men hun synes dog, at lave luftplanterne er en af de sjoveste dele af hendes job. Når jeg fortalte hende, at BloomPost eksisterer for at gøre folk glade med en af vores gaver leveret direkte gennem postkassen, så vi et smil på hendes læber. Hun ville selv gerne give BloomParty som en gave til Richard, en ven. ”Fordi jeg er stolt af ham” sagde hun afsluttende.

 

 

‘DET BEDSTE VED AT ARBEJDE HOS HOUTGENOTEN
ER ALLE DE VITTIGHEDERNE OG DET VARIEREDE ARBEJDE.’Vincent nyder sit arbejde, og han er altid glad på arbejdet. Han kan lide alle BloomPost-produkterne og elsker at arbejde med dem hver især. Når han bliver spurgt, hvad han bedst kan lide ved sit job, svarer han: "Det varierede arbejde og de vittigheder, der bliver fortalt". Hvis han skal vælge, foretrækker han at bore huller i træblokkene. Vincent nyder at arbejde hos Houtgenoten. Der laves mange vittigheder, men hvem er den sjoveste person så? "Det er Jos!", Sagde Vincent.


Bæredygtigt forhold
Bæredygtighed er et gennemgående tema og utrolig vigtigt for BloomPost. Vi ser vores samarbejde med Houtgenoten som et bæredygtigt forhold. De smukkeste produkter er håndlavede på dette værksted. Udover at have øje for produktet, tager vi også medarbejderne i betragtning og ser på, hvordan de kan udvikle sig på lang sigt inden for Houtgenoten. Dette går hånd i hånd med en af BloomPost’s missioner. Vi er meget stolte af vores samarbejde, og vi vil gerne takke Nicole, Vincent og alle de andre Houtgenoten-medarbejdere for deres indsats!

For mere information omkring Houtgenoten, venligst besøg deres hjemmeside Houtgenoten.nl