• Home
  • >
  • 6 fine julegaver gennem postkassen

6 fine julegaver gennem postkassen

Julen bliver lidt anderledes i 2021. Vi kan muligvis ikke besøge alle, og grupper bør forblive små. Leder du efter en unik julegave? Så er du kommet til det rigtige sted hos BloomPost! Fra smukke tørrede blomster i ægte julestemning til dit eget DIY juletræ. Og er det enkelt at give? Du sender dine julegaver via BloomPost, og modtageren får det gennem postkassen!

Tip: gør julegaven personlig ved at tilføje et af vores fine julekort!

Make it a December to remember :)

Julegave 1 - BlooMemory Jul

Trendy og et af vores mest populære produkter i år: BlooMemory. Vi har fuldstændig forvandlet denne bestseller, så den giver den perfekte julestemning. Med denne originale gave vil du give nogen en jul de vil huske. Desuden er dette en meget bæredygtig gave, fordi de tørrede blomster forbliver smukke i lang tid!

Julegave 2 - Juletræ

Denne originale gave er lavet af ægte grangrene. Den kommer med lys, krans og stjerner lavet af træ. På denne måde kan alle dekorere deres eget unikke juletræ! Gør dit juleønske ekstra specielt ved at sende et ægte brevkasse -juletræ sammen med et julekort.

Julegave 3 - Julebuket rød/hvid/blandede

Overrask nogen med Amaryllis for den ultimative julefølelse. De fås i rød, hvid og i en blanding af farver. Amaryllis springer langsomt ud og sikrer sammen med eukalyptus en vidunderligt duftende jul.

Julegave 4 - Juletræsfrø

Ønsk nogen en glædelig jul med juletræsfrø. Denne gave indeholder ikke kun et smukt budskab, men modtageren kan også (ved hjælp af instruktionen) så frøene selv i den medfølgende "potte" lavet af læder. Let it snow and let it grow!

Julegave 5 - BloomPosy Jul

Opdag den bedste julegave i 2021: BloomPosy Jul! Vi har udvalgt de smukkeste tørrede blomster i den bedste julestil. Bestil denne fine julegave og giv nogen ngole uforglemmelige juledage!

Julegave 6 - BloomFestive 

BloomFestive! Denne smukke blanding af tørrede blomster i en moderne trævase er en glæde at modtage og give. Bring julen ind i hjemmet med denne unikke gave, som du kan nyde længe. Eller endnu bedre: Giv gaven til en du holder af.

backend-media_library.no_image_found