Levering af Fars dag gave

Lørdag den 5. juni fejrer vi fars dag: En særlig dag, hvor alle fædre sættes i rampelyset. Leder du efter en god fars dag gave til din far? Eller måske til din svigerfar, farfar eller en bedste ven der lige er blevet far? Så er du kommet til det rigtige sted, nemlig her hos BloomPost. Vi har alle mulige fine gaver, der vil kunne overraske enhver far. Fordi alle vores gaveæsker bliver leveret gennem postkassen, er det meget nemt og ligetil at få en gave leveret til fars dag. Har vi fanget din nysgerrighed? Se vores udvalg af gaver og bestil gerne i god tid.

Fars dag gave leveret gennem postkassen

Alle fædre fortjener en lykkelig fars dag. Men hvad hvis du ikke kan besøge din far personligt eller give din far det store kram han fortjener i år? Så vil du selvfølgelig ønske ham glædelig fars dag på den anden måde. BloomPost hjælper dig gerne, vi har nogle af de bedste ideer til fars dag gaver, som nemt bliver leveret gennem postkassen. En overraskende, unik og super let gave at sende. Sammen kan vi virkelig overraske din far!

Den originale fars dag 'postkassegave'
Modtageren behøver ikke være hjemme
Solid og stilfuld emballage
Bæredygtig
Vælg blandt mange fantastiske lykønskningskort
39 kr. leveringsomkostninger
Bestil inden kl. 12 og forventet levering er næste dag (tirsdag - lørdag) med DAO

 

Unikke fars dag gaver

Hvad ville din far, svigerfar, farfar eller morfar virkelig blive glad for? Vi har nogle bud på det. Vi har masser af unikke fars dag gave, der vil med garanti overraske! For eksempel har vi virkelig seje planter til fars dag. Hvad med vores luftplanter, udover disse, har vi også andre gaveideer som et oliventræ, kaffetræ eller te-busk. Flere planter og mere grønt i huset er altid en god ide. Vi har også smukke fars dag buketter.

Selvfølgelig har vi mange flere fars dag gaver. Kan din far f.eks. Lide at arbejde i haven? Så sørg for at tjekke vores unikke blomsterløg og frø ud først. Med disse fars dag gaver giver du din far en dobbelt så sjov gave: når han modtager gaven, og når blomsterløgene eller frøene begynder at blomstre! Udover blomsterløg og frø har vi også træer, der bliver leveret direkte gennem postkassen, de er rigtig pænt pakket, så de passer perfekt som en gave til fars dag. Hvis din far ikke kan undvære en kop kaffe om morgen, er vores kaffeplante den perfekte gave. Hvis han er mere en te-elsker, er te-busken en god ide, et træ er også en bæredygtig gave, der holder i årevis. Hver gang din far ser træet, vil han tænke på dig. Et træ er også sjovt at give til en, der lige er blevet far. På den måde vokser træet "på samme tid" med det nyfødte barn.

Service hos Bloompost

Vil du give din far en smuk fars dag gave? Så er du kommet til det rigtige sted, her hos BloomPost. Med en original fars dag gave kan vi sammen give ham en helt særlig dag! Du kan nemt og hurtigt sende en fars dag gave via vores hjemmeside. For 39 kr. bliver din pakke sendt med DAO. Få din fars dag gave leveret til tiden: bestilt inden kl. 12 og den leveres dagen efter (tirs-lør)

backend-media_library.no_image_found