Påskegave

Kan du ikke komme til årets påskefrokost? Eller vil du gerne sende en lille gave til nogen og ønske en god påske? Overrask dem med en fin påskegave fra BloomPost. Vi kan gøre påskefejringen lidt mere speciel sammen! 

Påskegave

Ikke kun i julen, men også i påsken har vi hyggelige traditioner. Vi starter morgenen med at male påskeæg, derefter kommer gæsterne til den store påskefrokost med de lækreste specialiteter, nogen spiser en lille (eller stor) påskechokoladehare og pynter deres hjem med farverige påskekyllinger. Men en smukt buket blomster hører også med til påsken. Vi fejrer jo ikke kun Jesu opstandelse, men også begyndelsen af ​​foråret! Og hvilken bedre måde at gøre det på end at bringe masser af blomster ind i dit hjem?

Blomster til påske

Vil du ønske din bedste veninde, mor/bedsteforældre, moster eller yndlingskollega en rigtig god påske? Så er en festlig påskegave med blomster det perfekte valg. Selvfølgelig har vi hos BloomPost også en særlig gave til disse dage. Vi har fx et fint påskekit med 12 gule tulipaner og en pose velsmagende chokoladeæg, leveret samlet i en super flot gul pakke. Du kan også tilføje et sjovt påskekort med en personlig tekst. Du kan selvfølgelig også sende en af ​​vores andre blomster i påskegave. Forestil dig en skøn blanding af gule, lyserøde, røde og orange tulipaner: en munter og dejlig buket, der gør alle glade. Eller måske vores tulipaner i pastel: en trendy tulipanbuket, der inviterer foråret ind i dit hjem. Perlehyacinten blomstrer også tidligt og er en perfekt, farverig blomst at pynte bordet med til påskemiddagen.

Påskegave gennem postkassen

At overraske nogen i påsken er endnu nemmere nu med påskegaver fra BloomPost. Alle vores påskegaver passer gennem postkassen: fra friske blomster til tørrede blomster og fra luftplanter til de grønne brødre: vores grønne trio. Dette sikrer, at der er lave fragtomkostninger, ingen lange ventetider og modtageren ikke behøver at være hjemme. Og fordi vi leverer din BloomPost som brev og ikke med pakkepost, forbliver vores CO2-fodaftryk lavt. På den måde gør vi ikke kun påsken grønnere, men også vores planet! Og bliver vores blomster leveret friske via postkassen? Ja selvfølgelig! Vi pakker vores påskeblomster i en speciel folie, som holder dem friske under transporten, på en helt unik måde. Når modtageren lægger påskeblomsterne i vasen, holder de sig friske i over en uge. Læs mere om vores friskhedsgaranti her.

Påske med BloomPost

Gør påsken endnu mere festlig med en fin påskegave til en du holder af. Vi har de bedste påskeblomster: fantastisk at give og fantastisk at modtage! Bestil inden kl. 12.00 (mandag-fredag) og din påskegave bliver leveret dagen efter. Vi leverer for kun 39 kr. Har du spørgsmål til vores påskegaver? Så kan du kontakte os her. Vi hjælper dig gerne! På vores kontaktside finder du også svar på ofte stillede spørgsmål.