• Home
  • >
  • Roser direkte til postkassen

Roser direkte til postkassen

Giv roser i gave, men gør det på en helt særlig måde! Forkæl nogen med roser fra BloomPost, der passer direkte gennem postkassen. Vi sender vores roser på en hel unik måde, nemlig sammen med brevposten. Det gør vi fordi det er en mere ansvarlig og grønnere løsning end med pakkeposten. Hvem vil du overraske med roser leveret direkte til postkassen?

Roser leveret i postkassen

Som overskriften antyder, sender vi vores roser sammen med b. Dette gør det lettere at sende roser som en gave. Det er altid et spørgsmål, om modtageren er hjemme for at modtage din buket. Hvordan finder du ud af det uden at ødelægge overraskelsen? Det er altid en udfordring! Med roserne fra BloomPost hører dette fortiden til. Fordi vores gaveæsker med roserne, passer nemlig gennem postkassen, så du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt modtageren er hjemme eller ej. Selvfølgelig sørger vi for, at roserne forlader huset i en smuk og stilfuld emballage, hvilket gør det til en rigtig gave at modtage. Hvem vil du overraske med vores roser?

Den originale 'postkassegave'
Modtageren behøver ikke være hjemme
Solid og stilfuld emballage
Bæredygtig
Vælg blandt mange fantastiske lykønskningskort
39 kr. leveringsomkostninger
Bestil inden kl. 12 og forventet levering er næste dag (tirsdag - lørdag) med DAO

‘Postkasse-roser’ af den bedste kvalitet

Hos BloomPost, skaber af ‘postkasse-roser’, køber du roser af den bedste kvalitet. Roserne er virkelig friske, når de transporteres, men også når de ankommer til modtageren. Dette skyldes den unikke emballage, de blive sendt i. Denne patenterede emballage med mikroskopiske huller giver roserne nok ilt til at leve, men ikke nok til at vokse. Roserne falder i søvn og vækker det øjeblik, modtageren kommer dem på vasen. Roserne forbliver derefter smukke i mere end en uge. Læs mere om vores hemmelighed her.

Roser fra de førende avlere

Vores roser kommer fra planteskolen AQ Roses, en familievirksomhed fra Holland med en planteskole i Etiopien. AQ Roses er ikke kun berømt for deres kvalitets roser, men også for den opmærksomhed de har på de sociale forhold. At købe roser fra BloomPost er derfor et socialt ansvarligt valg. Hvilke roser skal du vælge? Så forbliver selvfølgelig spørgsmålet, hvilke roser skal du vælge at give i gave? Måske vores røde roser som en overraskelse til din kæreste? Vi har også Pretty Pink med fire nuancer af lyserøde roser, enhver kvindes drøm. Og hvad med en buket af blandede roser; passer perfekt til en fødselsdag eller et andet festligt øjeblik. Hvis du hellere vil sende nogle rene og enkle roser, så er vores hvide roser det bedste bud.

Service hos BloomPost

Du kan selvfølgelig give unikke, bæredygtige og smukke roser i gave fra BloomPost. Uanset om du vil lykønske nogen med et nyt hjem, nyt job, fødselsdag eller bare gerne vil forkæle med roser, har vi den rigtige rosenbuket til enhver lejlighed. Tilføj et af vores lykønskningskort med en personlig besked. Har du spørgsmål om vores ‘postkasse-roser’? Du er velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne! Udover roser tilbyder BloomPost også friske blomster og tørrede blomster.