• Home
  • >
  • Takkegave blomster

Takkegaver med blomster

Hjalp din svigerfar med utallige opgaver i dit nye hjem? Hjalp din studiekammerat dig med at forberede dig til en vanskelig eksamen? Eller vil du takke en kær ven, der altid er der for dig, på godt og ondt? Send blomster som en tak: en lille gestus, men en stor fornøjelse! Med blomster fra BloomPost er det endnu sjovere og lettere at sige tak!

Sig tak med blomster

At sige tak er en lille indsats, men det bringer med sikkerhed modtageren en stor glæde. Der er ikke noget bedre end at blive takket for den hjælp, du har givet en anden. Det er et tegn på værdsættelse, selvom det er noget så småt som at passe katten. Der er mange grunde til at takke nogen. Blomster vil altid være en sikker vinder, derfor kan du nemt sige tak med blomster fra BloomPost!

Blomster som en takkegave leveret direkte gennem postkassen

At sende blomster som en takkegave er og forbliver sjovt. Når alt kommer til alt er det værd at kunne sætte et smil på andres læber. BloomPost har alt, hvad der kræves for at hjælpe dig med dette. Vi har alle slags blomster, som du let kan sende og få leveret direkte gennem postkassen. Du bestiller blot blomsterne online, så tager vi os af resten! For eksempel leverer vi stilfuld emballage og blomsterne kommer til modtageren dagen efter, hvis de bestilles inden kl.12 (tirs-lør)

Den originale 'postkassegave'
Modtageren behøver ikke være hjemme
Solid og stilfuld emballage
Bæredygtig
Vælg blandt mange fantastiske lykønskningskort
39 kr. leveringsomkostninger
Bestil inden kl. 12 og forventet levering er næste dag (tirsdag - lørdag) med DAO

Friske blomster som takkegave

Som skaber af de eneste ’postkasseblomster’ kan du få friske blomster leveret gennem postkassen hos os. Disse blomster sendes i en patenteret emballage, hvilket betyder at de er og forbliver friske under rejsen til modtageren. Derudover kommer blomsterne direkte fra producenten til modtageren; ingen auktion og ingen lange ventetider hos blomsterhandler. Modtageren af ​​dine blomster som takkegave kan derfor nyde blomsterne i ekstra lang tid. Vi giver også 9-dages friskhedsgaranti!

Hvilke blomster giver du som en personlig takkegave?

Med vores Sweety vil du helt sikkert give nogen et 'sødt øjeblik'. Vores Fancy er den farverige søster til Sweety, det er også en fin og anderledes buket, der helt sikkert vil bringe et smil på modtagerens læber. En blandet buket med roser, om de er så gule, lyserøde, røde eller hvide fungerer de altid godt som en takkegave!

Gør din takkegave personlig

Når du sender en takkegave, vil et personligt kort passe perfekt med i gaven. Derfor kan du hos BloomPost vælge mellem mange fantastiske lykønskningskort med masser af plads til en personlig hilsen. Skal der være noget mere med i gaven? Tilføj gerne noget ekstra til din ordre. Tænk på en lækker chokoladebar fra Tony Chocolonely for at forkæle modtageren.

Service hos BloomPost

Vil du have blomster leveret som en takkegave? Gør det sammen med BloomPost! Vi har de smukkeste blomster klar til dig. Vi leverer dine blomster i en stilfuld gaveæske leveret direkte gennem postkassen, vi kan forsikre om det er en ægte overtaskelse. Dine blomster sendes med posten for 39 kr. Har du spørgsmål om vores takkegaver? Kontakt os gerne, vi sidder klar til at hjælpe.

backend-media_library.no_image_found