Send en takkegave

Hjalp din svoger dig med havearbejdet? Vandede naboerne planterne, da du var væk på ferie? Eller passer bedstefar og bedstemor tit børnebørnene? Udtryk din påskønnelse og send en takkegave fra BloomPost. Vi har det bedste udvalg af takkegaver, som du nemt kan sende med posten. Sjovt at give og fantastisk at modtage. Du kan nemt sende en takkegave med BloomPost!

Send en takkegave med posten

At få hjælp er og forbliver værdifuld. Selv hvis vedkommende gør det af kærlighed og ikke har brug for noget til gengæld, vil en takkegave altid være værdsæt. Med de små takkegaver fra BloomPost er det endnu sjovere og lettere at sende en takkegave. Alle vores takkegaver vil blive leveret gennem postkassen. Du behøver ikke spørge modtageren, om de er hjemme, så din takkegave forbliver en skøn overraskelse. Derudover er ventetiderne korte, fra produktionen til modtageren har buketten, og forsendelsesomkostningerne er på 39 kr.

Den originale 'postkassegave'
Modtageren behøver ikke være hjemme
Solid og stilfuld emballage
Bæredygtig
Vælg blandt mange fantastiske lykønskningskort
39 kr. leveringsomkostninger
Bestil inden kl. 12 og forventet levering er næste dag (tirsdag - lørdag) med DAO
Unikt udvalg af takkegaver

Med et unikt sortiment af takkegaver kan du nemt sende en gave der overrasker. Tag vores tak blomster for eksempel. Som skaber af blomstergaver der bliver leveret direkte gennem postkassen, kan du nemt sende friske blomster med BloomPost. Modtageren får en stilfuld gaveæske leveret direkte til døren, med en smuk blomsterbuket. Disse blomster kommer friske fra producenten hver dag og sendes direkte til modtageren. På grund af den korte forsyningskæde og den specielle emballage forbliver blomsterne utroligt friske! For eksempel kan du sende Sweety som en tak eller en fin tulipan blanding. Det vil kunne glæde alle!

Ud over vores friske blomster kan du også sende tørrede blomster som en takkegave

Tørrede blomster er virkelig moderne og de visner heller ikke. Du vil derfor give nogen en uforglemmelige gave, hvis du vælger tørrede blomster som en takkegave. Ud over at sende blomster som tak, kan du også sende en af ​​vores gaver leveret direkte gennem postkassen. Vi har super søde planter, der passer gennem brevkassen, såsom vores grønne søstre, men også flotte blomsterløg og frø. En ideel takkegave er helt sikkert vores BloomBotanical. Med disse blomsterløg kan modtageren lave sit eget herbarium. En lille takkegave, der giver stor glæde (og gør verden lidt grønnere)!

Takkegaver med ekstra

Selvfølgelig kan du ikke sende en takkegaver uden et fint kort. Dine ord er selvfølgelig den vigtigste ting. Derfor kan du på BloomPost tilføje de fineste og sødeste kort til din takkegave, selvfølgelig med plads nok til din personlige hilsen. Skal din takkegave være lidt ekstra? Se på vores ekstra ting og tilføj for eksempel en lækker chokoladebar fra Tony Chocolonely til din takkegave.

Service hos BloomPost

Vil du sende en takkegave? BloomPost har de bedste takkegaver klar til dig: en lille sjov gestus! Bestil din ordre hurtigt og nemt online og drage fordel af lave forsendelsesomkostninger og hurtig levering: bestilt inden kl. 12 og leveringen er dagen efter (tirs-lør)!

backend-media_library.no_image_found