• Home
  • >
  • Bæredygtig gave

Bæredygtig gave

Leder du efter en bæredygtig gave til f.eks. Dine medarbejdere, forældre eller bedste ven? Så er du kommet til det rigtige sted her hos BloomPost. I vores sortiment finder du alle flere unikke og miljøvenlige produkter, som alle sendes på en bæredygtig måde. Dejligt at modtage og ansvarligt at give! Med vores bæredygtige gaver ønsker vi at gøre verden (bogstaveligt talt) lidt grønnere. Vil du hjælpe os?

Din yndlings leverandør af bæredygtige gaver

Vi vil gerne være din yndlings leverandør når det kommer til plastfrie, retfærdige, socialt ansvarlige og bæredygtige gaver. Til en anden, men også til dig selv. Vi har nogle smukke grønme gaver til enhver begivenhed. Fra en bæredygtig barselsgave til en trendy og bæredygtig buket tørrede blomster til fødselsdag, indflytningsgave eller bare fordi. Vi hjælper dig med at finde en bæredygtig gave, som modtageren kan nyde i lang tid fremover!

For os betyder bæredygtighed, udover at tilbyde miljøvenlige produkter, at minimere påvirkningen af ​​miljøet og være gennemsigtig omkring de grønne mål inden for BloomPost. Bæredygtige gaver leveret direkte gennem postkassen BloomPosts bæredygtige gaver passer gennem postkassen. Da gaverne sendes med brevpost, er det ikke nødvendigt med levering med pakkepost. Og det gør en forskel! Dette sikrer et lavere CO2-fodaftryk. At sende bæredygtige gaver med brevomdelingen er ikke kun bedre for Moder Jord, men også for dig. For eksempel er forsendelsesomkostningerne lave, og de lange ventetider hører fortiden til, og modtageren behøver ikke være hjemme for at modtage pakken. Det er en ny og anderlede måde at give en gave på!

  • Bæredygtige 'postkassegaver'
  • Modtageren behøver ikke være hjemme
  • Solid og stilfuld emballage
  • Vælg blandt mange fantastiske lykønskningskort
  • 39 kr. leveringsomkostninger
  • Bestil inden kl. 12 og forventet levering er næste dag (tirsdag - lørdag) med DAO

Bæredygtige gaveideer

Hos BloomPost kan du købe de mest unikke blomster, nemlig friske blomster og tørrede blomster. Fra friske tulipaner, roser og fuglemælk til trendy tørrede blomster, vi har en smuk buket til alle. Som skaber af ‘postkasse-blomster’ stræber vi efter en gennemsigtig blomster- og planteindustri, hvor bæredygtighed er centralt. Til dette arbejder vi tæt sammen med vores producenter og leverandører. Vores rosenbuketter kommer for eksempel friske dagligt fra AQ Roses planteskole. AQ Roses er et af de førende afrikanske rosenplanteskoler med hensyn til kvalitetsroser og de sociale forhold. Derudover arbejder vi, så meget som muligt, med bæredygtige materialer. På grund af den patenterede emballage af vores friske blomster er der for eksempel minimalt spild af vand og køling. Endelig har al vores emballage FSC-kvalitetsmærket.

Vil du give den grønneste gave vi har? Giv et træ!

Vores træer leveres også direkte gennem postkassen og vokser til rigtige store træer. Denne gave holder i årevis og er meget holdbar! Træer bidrager også til en sundere planet. De filtrerer CO2 fra luften, giver ilt og bidrager til biodiversitet. Vores træer kommer fra en økologisk avler. Vi har et fint udvalg af træer, hvilken vælger du?

Andre grønne gaver

Udover (tørrede) blomster, planter og træer har vi mange andre bæredygtige produkter, der gør verden lidt grønnere. For eksempel vores blomsterløg og frø gaver. Med disse bæredygtige gavepakker giver du nogen en dobbelt gave; når de modtager gaveæsken, og når blomsterløgene eller frøene begynder at blomstre! Du giver også naturen en hjælpende hånd. Glem ikke at tilføje et fint kort til din bæredygtige gave. Vi har mange lykønskningskort med masser af plads til din personlige hilsen.

Service hos Bloompost

Du finder de bedste bæredygtige gaver på BloomPost, fra (tørrede) blomster, puslespil og planter til blomsterfrø og endda træer. Vi sender din overraskelse til modtageren for kun 39 kr. Bestilt i dag inden kl. 12, leveret i morgen (tirs-lør)!