• Home
  • >
  • Send en barselsgave

Send en barselsgave

Giv mor og / eller far eller nybagte forældre en uforglemmelig barselsgave med de anderledes gaver fra BloomPost. Vores barselsgaver er designet og pakket med kærlighed: Vi vil gøre alt for at gøre denne uforglemmelige milepæl endnu mere mindeværdig. Vil du sende nogen en unik barselsgave? Gør det sammen med BloomPost!

Barselsgave med posten

Fødslen af ​​et nyt familiemedlem er og vil altid være speciel. Fejr det sammen og giv de nybagte forældre en unik barselsgave. Hos BloomPost har vi de bedste og fineste gaver til forældrene til den lille nye. Send barselsgaven til dig selv og tag den med på barselsbesøg, eller få den leveret til forældrene, som en overraskelse. Fordi vores gaver bliver leveret gennem postkassen, er det super nemt og sjovt at sende en barselsgave med BloomPost. Modtagerne vil blive overrasket med en festlig pakke lige ude foran døren. Hvis du ikke har mulighed for at komme på barselsbesøg, men du stadig gerne vil aflevere en personlig hilsen, er vores barselsgaver den ideelle gave. Du bestiller din barselsgave let og sikkert online, og så tager vi os af resten. På denne måde kan du sende en stor gestus uden bekymring!

Den originale barselsgave med posten
Modtageren behøver ikke være hjemme
Solid og stilfuld emballage
Bæredygtig
Vælg blandt mange fantastiske lykønskningskort
39 kr. leveringsomkostninger
Bestil inden kl. 12 og forventet levering er næste dag (tirsdag - lørdag) med DAO

Unikke barselsgaver leveret direkte til døren

At finde en fin barselsgave er ikke altid let. Udvalget er stort, og alligevel er alle gaverne meget ens. Hos BloomPost har vi derfor lavet et lille udvalg af unikke barselsgaver, der også er stilfulde og bæredygtige. BlooMemory Baby er en af dem! Det er en stilfuld gave, som du kan give de fremtidige forældre eller måske bedsteforældre for et varigt minde. Du kan gøre denne søde barselsgave med smukke tørrede blomster endnu mere personlig ved at tilføje et lykønskningskort. Som et sidste strejf tilføjer vi en Miffy duftpind og et farverigt silkebånd! Hvem vil du overraske med sådan unik barselsgave sendt med posten?

Send en barselsgave med BloomPost

Du kan selvfølgelig få leveret en unik barselsgave med BloomPost. Vi har valgt de sødeste, fineste og smukkeste barselsgaver til dig: pakket med kærlighed og leveret gennem postkassen. Vi sender din barselsgave for 39 kr. Bestilt inden kl. 12, og den bliver leveret dagen efter (tirs-lør). Har du spørgsmål om vores barselsgaver? Du er velkommen til at kontakte os, vi er klar til at hjælpe dig! Udover barselsgaver har vi også fine gaver til andre lejligheder. Ønsk nogen tillykke med fødselsdagen med vores festlige fødselsdagspakke eller opmuntre nogen med vores BlooMemory Duftlys.