• Home
  • >
  • Betænksom gave

Betænksom gave

Kender du nogen, der gennemgår en vanskelig tid? Så hjælper BloomPost dig gerne med at sende en lille betænksom gave. Vi har forskellige gaver, som du kan give nogen der har ekstra brug for det. Lille indsats, stor gestus! Tilføj et af vores smukke lykønskningskort med en kærlig og personlig hilsen, så vil du helt sikkert gøre modtagerens dag bedre.

Betænksom gave med posten

Kender du nogen, der har været igennem en hård periode, har været syg derhjemme eller har mistet en de har kær? Så er det rart, hvis du kan lade den person vide, at du tænker på dem. En betænksom gave kan hjælpe med dette, især hvis du ikke (ofte) kan besøge modtageren. BloomPost har flere gaver, der bliver leveret gennem postkassen, hvilket gør dem nemme at sende. På denne måde kan du give nogen en hjælpende hånd, endda på afstand.

Hjertevarmende og betænksomme gaver med posten
Modtageren behøver ikke være hjemme
Solid og stilfuld emballage
Bæredygtigt
Vælg blandt mange fantastiske lykønskningskort 39 kr. leveringsomkostninger
Bestil inden kl. 12 og forventet levering er næste dag (tirsdag - lørdag) med DAO

Betænksom blomstergave

Kan du ikke finde de rette ord? Så sig det med blomster og få din hilsen frem alligevel! Send for eksempel en smuk buket hvide roser. Eller gå efter en farverig buket, for eksempel med blandede roser eller en anderledes blomstergave som BlooMini, for at bringe lidt farve ind i modtagerens stue. BloomPosts friske blomster sendes i særlig emballage, hvilket betyder, at de ankommer ekstra friske. Dette giver modtageren af ​​din pakke mulighed for at nyde din betænk somme blomstergave i ekstra lang tid.

Betænksom blomstergave for et varigt minde

Udover friske blomster har BloomPost også specielle tørrede blomster, som du kan give nogen et langvarigt minde med. Tørrede blomster holder i flere måneder endda år. Ønsk nogen held og lykke med vores BlooMemory: en betænksom gave med tørrede blomster og med et specielt sted til dit personlige lykønskningskort. Eller lad dit lys skinne med BlooMemory Duftlys: en gave til særlige øjeblikke, der fortjener et lys. Sammen kan vi give nogen et lyspunkt!

Ønsk held og lykke med Bloompost

Vil du ønske nogen god bedring, vise støtte eller bare sende et stort knus? Så er vi hos BloomPost klar til at hjælpe dig. Vi har smukke friske blomster og andre gaver, der er hjertevarmende. Bare tilføj en fin hilsen fra dig, og så vil du helt sikkert give nogen en betænksom gave der betyder meget i en svær tid. Placer din ordre på hjemmesiden, så kommer vi i gang med det samme. Bestilt i dag inden kl. 12 leveres den i morgen (tirs-lør).