• Home
  • >
  • Bestil Blomster

Bestil Blomster

Vil du sende blomster til din kæreste, bedste ven, eller din kollega? Bloompost kan hjælpe dig med at overraske dem alle med blomster. Vi leverer alle vores blomster gennem postkassen, fra en smuk buket røde roser og en trendy tørrede blomsterbuket til unikke og anderledes blomstergaver med et personligt kort, lækre ekstra ting er også en mulighed. Vil du give nogen en uforglemmelig dag? Det kan du gøre med blomster fra BloomPost! Send blomster der bliver leveret direkte gennem postkassen Det er meget nemmere og sjovere at bestille blomster med BloomPost!

Bestil blomster af den bedste kvalitet!

Bloompost har blomster af den bedste kvalitet. Alle vores blomster kommer friske fra producenten og bliver leveret direkte til modtageren. Vores blomster skal ikke først på auktion og behøver heller ikke "vente" i blomsterbutikken. Vores blomster kunne ikke være friskere! Modtageren af ​​dine blomster vil have muligheden for at nyde blomsterne meget længere. Det er ikke uden grund, at vi er den bedst bedømte online blomsterhandler! Udover 100% friske blomster tilbyder vi også 9-dages friskhedsgaranti.

Bestil blomster

Med vores unikke blomstergaver, kan du simpelthen sende de bedste og mest originale gaver direkte til døren. Modtageren vil med garanti blive overrasket, for hvem forventer (friske) blomster gennem postkassen? Derudover hører lange ventetider og kedelige buketter fortiden til, og modtageren behøver heller ikke være hjemme. Dette gør levering af blomster meget lettere!

  • Den originale 'postkassegave'
  • Modtageren behøver ikke være hjemme
  • Solid og stilfuld emballage
  • Bæredygtig
  • Vælg blandt mange fantastiske lykønskningskort
  • 39 kr. leveringsomkostninger
  • Bestil inden kl. 12 og forventet levering er næste dag (tirsdag - lørdag) med DAO

Hvordan fungerer leveringen af de friske blomster?

På BloomPost kan du bestille friske blomster online. Spørgsmålet, vi ofte får, er hvordan vi holder vores blomster så friske under transporten: Det skyldes vores specielle emballage! Dette er en virkelig holdbar løsning og den indeholder en patenteret folie, der blandt andet sikrer, at der er nok ilt tilbage i emballagen. Det holder blomsterne i live, men det er ikke nok til at de vokser. Fra det øjeblik de bliver sendt og pakket, ‘sover’ blomsterne, og under deres rejse kan de gå uden vand og afkøling. Når blomsterne kommes i en vase, vågner de op og forbliver smukke og friske i vasen i over en uge!

Bestil blomster til enhver smag og lejlighed, vi har de smukkeste buketter med både friske og tørrede blomster.

Når sæsonen er til det har vi også vidunderlige hollandske tulipaner og der er et farveudvalg for enhver. Vil du hellere have en buket der ikke er traditionel og søger du noget der er anderledes; Så kig på vores BloomParty eller BlooMini, begge er festlige og fine at modtage. Ud over en bred vifte af friske blomster kan du også bestille tørrede blomster hos BloomPost. Vores tørrede blomsterbuketter er sammensat nøje og ideelle, hvis du vil sende nogen en gave med et varigt minde. Du kan få alle slags tørrede blomster leveret fra os, fra stilfulde blandede buketter til fantastiske DIY-kreationer. Vil du forkæle nogen? Vælg vores BlooMemory eller BlooMemory Duftlys. Din personlige besked vil være i centrum i disse gaver. Hvem vil du overraske med BloomPost blomster?

Få leveret blomster hvor og hvornår du ønsker

Vil du sende blomster til Holland, Tyskland, Spanien eller Danmark? Uanset hvor dine blomster skal hen, kan vi hjælpe med det! Selvom modtageren bor i udlandet. Du kan også bestille blomster i god tid og få dem leveret på en ønsket dag, for eksempel hvis du er bange for at glemme nogens fødselsdag, men du kan også få blomster leveret i sidste øjeblik. Bestil inden kl.12 og levering er næste dag

Bestil blomster online, et bæredygtigt valg

Det er et bæredygtigt valg at bestille blomster hos BloomPost. Vi tilbyder miljøvenlige produkter og prøver at holde vores påvirkning af miljøet så lille som mulig. For eksempel sikrer vores patenterede emballage minimalt spild af køling og vand. Og fordi vi leverer vores blomster med brevomdeling og ikke med pakkepost, har vi et lavere kulstofaftryk. På denne måde gør vi levering af blomster meget mere bæredygtig. Læs mere om BloomPost’s grønne mål.

Service hos BloomPost

Du kan bestille blomster online på BloomPost: Vi vil gerne være din yndlingsleverandør af unikke og smukke blomstergaver. Uanset om du vil lykønske nogen med fødselsdagen, nyt hjem, nyt job, dimission, familieforøgelse eller bare ren forkælelse; vi har de rigtige blomster og gaver til enhver lejlighed. Bestil i dag inden kl. 12.00 og få det leveret i morgen (tirs-lør). Har du nogen spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Vi hjælper dig gerne! Bestil blomster online? BloomPost!