Fødselsdagsblomster

Vil du give nogen en festlig fødselsdagsoverraskelse? Så er det selvfølgelig en smuk buket fødselsdagsblomster. Men hvis du vil gøre det ekstra specielt i år, kan vi kun anbefale du sender en anderledes og unik gave, som bliver leveret gennem postkassen. En dejlig overraskelse som er pakket i vores fine gaveæsker. Bestil i dag inden kl. 12 og vi leverer i morgen (tirs-lør). Modtageren behøver ikke være hjemme, det er rigtig praktisk hvis fødselaren ikke er hjemme hele dagen!

Fødselsdagsblomster med posten

Har din bedste ven, mor, moster eller bedstefar fødselsdag, og vil du overraske fødselaren med en smuk fødselsdagsbuket? Det er en fantastisk plan! Fødselsdag er den perfekte mulighed for at sende blomster! Alligevel er det og vil altid være spændende, om fødselaren er hjemme for at modtage din buket... Heldigvis behøver du ikke bekymre dig om det med BloomPost. Som skaber af de eneste og første ‘postkasseblomster’ leverer vi fødselsdagsblomsterne gennem postkassen, modtageren behøver ikke være hjemme. Selv hvis fødselaren er hjemme, vil vores blomster garanteret overraske alligevel. I den fine gaveæske vil modtageren finde en festlig fødselsdagsbuket af den bedste kvalitet, friske fra producenten og klar til at komme i en fin vase.

Den originale 'postkassegave'
Modtageren behøver ikke være hjemme
Solid og stilfuld emballage
Bæredygtig
Vælg blandt mange fantastiske lykønskningskort
39 kr. leveringsomkostninger
Bestil inden kl. 12 og forventet levering er næste dag (tirsdag - lørdag) med DAO

Få friske blomster leveret til en fødselsdag

Alle vores (fødselsdags) blomster leveres direkte gennem postkassen. Vi får nogle gange spørgsmålet, hvordan vores blomster forbliver så friske under transporten. Det er fordi vi pakker dine fødselsdagsblomster i en særlig emballage med patenteret folie, der lukker nok ilt ind til at holde blomsterne i live, men stopper dem i at vokse. Blomsterne går som i dvale, så de kan gå uden vand og køling under transport. De kommer direkte fra producenten til fødselsdagen. Ingen ventetider hos en blomsterhandler eller auktion, men dagligt friske med posten. Når fødselaren modtager fødselsdagsbuketten, skal de bare komme dem i en fin vase, og så ‘vågner’ blomsterne og forbliver friske i mere end en uge.

Direkte fra producenten
100% friske 9 dages friskhedsgaranti
Solid og stilfuld emballage

Fødselsdagsblomster: Unikt og stort udvalg

Hos BloomPost har vi smukke blomster til enhver smag, fra en smuk buket med lyserøde roser eller blandede tulipaner til unikke tørrede blomster, friske sæson buketter eller farverige Ranunkler blomsterløg. Må vi komme med et forslag? Vores Sweety, en blanding af smukke sæson blomster, det er den perfekte buket til en festlig begivenhed. En af vores favoritter er også en buket roser, som bliver leveret direkte gennem postkassen. Leder du efter en ægte og meget tydelig fødselsdagsbuket til fødselaren? Så er vores fødselsdagspakke den ideelle gave. Pakken består af en buket roser i forskellige farver, en sød festkrans, en ryssel og en festhat. Lad festen begynde!

Er fødselaren til de lidt mere anderledes og bæredygtige gaver?

Sørg for at tjekke vores tørrede blomster. BloomPost har forskellige trendy tørrede blomsterbuketter og andre unikke gaver med tørrede blomster. For eksempel er BloomPosy med gule og lyserøde toner en rigtig favorit, hendes søster BloomPosy Pastel er også en elegant og bæredygtig blandet buket tørrede blomster. Begge buketter leveres inklusive praktiske styling tip, så fødselaren kan blive kreativ med deres fødselsdagsblomster.

Blomster for fødselsdag, nyt arbejde, dimission…

Det har aldrig været nemmere at overraske dem man holder af med blomster, fra Bloompost. Om det er til fødselsdag, som lykønskning med det nye arbejde, nyt hjem, familieforøgelse, som tak, som et ekstra boost i hverdagen eller ‘bare fordi’. Uanset hvad, har vi gaver og buketter til enhver smag og lejlighed. Du kan også tilføje et flot lykønskningskort eller ekstra ting for at gøre din gave mere personlig.

Service hos BloomPost

Overrask fødselaren med festlige fødselsdagsblomster fra BloomPost. Vi leverer dine blomster for 39 kr. Bestil i dag inden kl. 12 og vi leverer dagen efter (tirs-lør). Vi kan endda levere en fødselsdagsbuket i udlandet. Har du et spørgsmål til os? Tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne! Du finder også svar på de hyppigst stillede spørgsmål på vores kontaktside.