Blomstergave

Vil du give en flot blomstergave til dine forældre, bedste ven, kæreste eller yndlings kollega? Uanset hvad det måtte være, vil blomster fra BloomPost med garanti overraske modtageren! Vi har de mest unikke og anderledes blomstergaver i Danmark, friske fra producenten og leveret direkte gennem postkassen. Original, bæredygtig og en reel overraskelse for modtageren.

Hvem sender du blomster til?

Blomstergave leveret direkte til døren At sende en blomstergave er meget nemmere og sjovere når de bliver leveret i postkassen fra BloomPost! Som vores navn antyder, leverer vi alle vores blomster gennem postkassen. Du behøver ikke bekymre dig om, at din blomstergave ikke kan levereres hvis modtageren ikke er hjemme. Når hun eller han kommer hjem, vil de kunne åbne postkassen og blive overrasket over der ligger en flot gaveæske. At få dine blomster leveret koster 39 kr, og de kan leveres dagen efter hvis du bestiller inden kl.12.

Den originale 'postkassegave'
Modtageren behøver ikke være hjemme
Solid og stilfuld emballage
Bæredygtig
Vælg blandt mange fantastiske lykønskningskort
39 kr. leveringsomkostninger
Bestil inden kl. 12 og forventet levering er næste dag (tirsdag - lørdag) med DAO


Den bedste kvalitet på vores blomstergaver

På BloomPost kan du også give friske blomster som gave. Vi sender dem direkte til modtageren, det betyder ingen blomsterauktion og ingen “ventetider” i blomsterbutikken, de kommer hver dag friske fra producenten. Dette giver os mulighed for at spare en del tid, og din blomstergave vil ankomme friskere end friske. Modtageren vil kunne nyde blomsterne meget længere, det er også derfor vi har en 9-dages friskhedsgaranti på vores blomster.

Hvordan fungerer det at give friske blomster som en gave?

Vores hemmelighed? Vi leverer vores blomster i en patenteret folie med mikroskopiske huller. Folien sikrer at fugtigheden forbliver i emballagen, så kun en lille mængde ilt kan nå ind til blomsterne. Dette er lige nok til at holde blomsterne i live, men ikke nok til de kan vokse. Den emballage vi bruger, er ekstra robust, så de forbliver beskyttet under rejsen. Når modtageren åbner pakken og kommer de friske blomster i en vase, vil de være friske i mere end en uge! Læs mere om vores friskhedsgaranti.

Alle slags blomstergaver

Du kan sende forskellige typer blomstergaver fra BloomPost. Vi har de klassiske buketter som hvide, lyserøde og røde roser, eller en blandet buket med sæsonens blomster. Vil du have noget helt andet end en buket? Så har vi også andre unikke blomstergaver såsom vores BloomParty, en fest leveret direkte gennem postkassen. Udover blomstergaver med friske blomster kan du også give tørrede blomster som gave fra BloomPost. Vi har forskellige flotte, bæredygtige og nøje udvalgte buketter, såsom BloomPosy. Du kan også bestille en anderledes gave, som vores DIY BloomRing i grøn eller lyserøde. Med vores tørrede blomster giver du modtageren en gave de kan nyde i lang tid.

Til særlige lejligheder

En fødselsdag, familieforøgelse, nyt hjem, dimission, en takkegave… Der er altid en grund til at sende en blomstergave. Ikke desto mindre har vi sammensat forskellige udvalg til særlige lejligheder for at gøre det endnu mere specielt. For eksempel har vi specielle barselsgaver, fødselsdagspakker og gaver til at sende som ren forkælelse. Derudover kan du tilføje et passende lykønskningskort til hver slags gave, selvfølgelig med god plads til en personlig hilsen. Fortjener de lidt mere? Så kan altid tilføje ekstra ting i din kurv.

Med opmærksomhed på naturen

Alle vores gaver er inspireret af naturen, fra friske og tørrede blomster til luftplanter, frø og flotte puslespil med plante- eller blomstermotiv. Udover at gøre verden mere munter med vores produkter, er vi også forpligtet til en grønnere verden. Al vores emballage har FSC-kvalitetsmærket, vi har minimalt med spild af vand og køling, og fordi vi leverer gennem postkassen, er der er lavere kulstofaftryk end hvis det var med pakkeomdeling. Med vores blomstergaver vælger du bæredygtigt!

Service hos Bloompost

Vil du gerne give en blomstergave til din kæreste, bedste ven eller familiemedlem? BloomPost har de perfekte og unikke gaver til dig. Vi sender din ordre for 39 kr. Og hvis du bestiller inden kl.12 sender vi samme dag, med levering dagen efter (tirsdag-lørdag) At sende blomster i sidste øjeblik, er derfor ikke noget problem, heller ikke hvis de skal til udlandet. Har du yderligere spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte os, BloomPost-teamet er klar til at hjælpe. Du finder også svar på de hyppigst stillede spørgsmål på vores kontaktside. Tjek også vores blog for mere inspiration.