• Home
  • >
  • Blomster til Valentinsdag

Blomster til Valentinsdag

Kærlighedensdag er lige om hjørnet: Valentinsdag! Vil du have en smuk buket roser leveret på en unik måde til din valentin? Overrask din elskede med de perfekte blomster på Valentinsdag leveret til postkassen med BloomPost! Fra en kærlighedspakke med en smuk buket røde roser til en blandet buket af røde, lyserøde og gule roser. Vi har valentinsdagsroser for enhver smag, originalt og luksuriøst pakket ind. Send dine Valentinsdag-roser anonymt eller med en personlig hilsen. Hvem skal være den heldige?

Særlige Valentinsdag-roser

På Valentinsdag kan de fleste nok godt lide at overraske deres kæreste, veninde eller (hemmelige) beundre med en romantisk buket roser. Og vores specielle roser sørger virkelig for at overraske modtageren. Alle vores Valentinsdagsroser bliver leveret i postkassen. Din valentin vil modtage en stilfuld pakke indeholdende en smuk buket roser. Hvem bliver ikke overrasket, når de modtager dette? BloomPost gør din levering af Valentinsdagsroser endnu sjovere! Ved du ikke, om din kæreste er hjemme og kan modtage dine Valentinsdag-roser? Intet problem! Vores rosenbuketter bliver leveret i postkassen. Så modtageren behøver ikke at være hjemme. 

100% friske blomster til Valentinsdag

Som skaber af blomster sendt til postkassen, leverer BloomPost dine Valentinsdag-blomster på en helt unik måde: nemlig gennem postkassen! Roserne sendes i en speciel pakke, der holder dem super friske. Når din valentin åbner pakken og sætter roserne i en vase, vågner de og holder sig friske i over en uge. Vi leverer roser til Valentinsdag med 100% friskhedsgaranti! Dine Valentinsdag-blomster er håndplukket og leveret med kærlighed. De kommer friske fra avleren og skal derfor ikke stå i blomsterbutikken i længere tid. Det betyder, at din partner kan nyde roserne meget længere. Har vi ikke overtalt dig endnu? Vi giver dig en 9-dages friskhedsgaranti!

Valentinsdag med tørrede blomster

Udover rosenbuketter, såsom en buket røde roser eller lyserøde roser, kan du også bestille tørrede blomster til Valentinsdag hos BloomPost. Vores tørrede blomster bliver også leveret gennem postkassen. Disse buketter er sammensat med omhu af vores designteam og pakket i en stilfuld gaveæske. Giv din elskede et varigt minde med romantiske blomster, der ikke visner.

Gør Valentinsdag endnu mere speciel

Hos BloomPost kan du sende Valentinsdagsroser anonymt, men du kan også tilføje et fint lykønskningskort med masser af plads til din personlige besked. Nogle af vores Valentinsdagsgaver, såsom BlooMemory, har en særlig plads til din personlige kort. Vil du tilføje noget lidt ekstra til dine Valentins roser? Vælg en velsmagende chokoladebar af Tony Chocolonely for at forkæle ham eller hende endnu mere. 

Valentinsroser leveret hvor end du ønsker

Vil du bestille roser til din elskede, men han eller hun bor ikke i Danmark? Bare rolig, vi kan levere din Valentinsbuket til udlandet. Fra tørrede blomster til friske røde roser, Holland til Sverige: du bestemmer, og vi tager os af det. Alle fortjener en særlig Valentinsdag!

Valentinsdag roser på BloomPost

At sende blomster på Valentinsdag burde være specielt. Vi sørger for, at det er det! Med vores roser til Valentinsdag, som bliver leveret gennem postkassen, kan du give din elskede en unik gave. Vores smukke røde roser og andre blomster er friske fra avleren og leveres i en flot pakke. Vi leverer dine Valentinsdag-roser for 39 kr. Har du spørgsmål til vores valentinsdagsroser eller andre valentinsdagsblomster? Tøv ikke med at kontakte os. Vores team hjælper dig gerne! Kig gerne på vores ofte stillede spørgsmål på vores kontaktside, hvor der sikkert er svaret på dit spørgsmål. Udover smukke roser kan du også bestille gaver til andre lejligheder. En fødselsdag, et nyt job, et nyt hus, en fødsel eller for at få nogen til at føle sig bedre: BloomPost er din yndlingsleverandør til at overraske folk!