Blomsterbuket

Vil du overraske nogen med en buket blomster? Som en lykønskning, som en tak, en betænksom gave eller bare fordi? Så tag et kig på blomsterne hos BloomPost. Vi har de sødeste blomsterbuketter til din bedste ven, mor eller favorit kollega. Vi leverer den blomsterbuket, du har valgt, direkte gennem postkassen: originalt, enkelt og miljøvenligt.

Kort sagt: den ideelle måde at sende gaver på! Blomsterbuket leveret direkte gennem postkassen "Sig det med blomster" er et velkendt ordsprog. Med blomster kan du formidle en personlig og kærlig hilsen. Det er praktisk, hvis ord fejler, eller hvis du ikke personligt kan besøge modtageren. At give blomster passer til næsten enhver begivenhed. Uanset om du vil opmuntre nogen eller lykønske dem med et eksamensbevis eller nyt hjem: en buket blomster er altid en god ide! For at gøre det endnu sjovere og lettere at give en masse blomster, sender BloomPost blomsterne sammen med brevposten. Med vores friske blomster behøver modtageren aldrig gå glip af en blomsterbuket igen, fordi de behøver ikke at være hjemme for at modtage blomsterne. Lange ventetider og høje forsendelsesomkostninger hører også fortiden til! At sende en buket blomster har aldrig været så sjovt!

De fineste blomsterbuketter
Modtageren behøver ikke være hjemme
Solid og stilfuld emballage
Bæredygtig
Vælg blandt mange fantastiske lykønskningskort
39 kr. leveringsomkostninger
Bestil inden kl. 12 og forventet levering er næste dag (tirsdag - lørdag) med DAO

Få friske blomster leveret

Du undrer dig måske over, hvordan vi får vores blomsterbuketter så friske leveret til modtageren med posten. Det er et logisk spørgsmål! Vores hemmelighed ligger i emballagen. Vi leverer vores blomsterbuketter i en patenteret emballage med mikroskopiske huller. Disse huller sikrer, at blomsterne får nok ilt til at overleve, men ikke nok til at fortsætte med at vokse. Blomsterne “falder i søvn”. Blomsterne vågner, når modtageren sætter dem i vand. Blomsterne vil være friske i mere end en uge!

Men hvilken blomsterbuket skal du vælge?

Vi har i al hemmelighed et par favoritter. Giv for eksempel nogen en “sød” buket med vores Sweety: en blanding af de smukkeste sæsonbestemte blomster. Eller vælg hendes farverige søster, Fancy. Udover disse blandede blomsterbuketter har vi også traditionelle hollandske tulipaner, farverige druehyacinter og smukke hvide, lyserøde og røde roser.

Få tørrede blomster leveret

Udover en buket med friske blomster kan du også sende en buket tørrede blomster hos BloomPost - selvfølgelig også sammen med brevposten. Tørrede blomster er bæredygtige og fin gave. Derudover giver du nogen et varigt minde med denne blomsterbuket. Tag for eksempel BloomPosy: en trendy buket tørrede blomster med masser af farver. Eller gå efter pastelversionen: BloomPost Pastel! Glem ikke at tilføje et fantastisk lykønskningskort med en personlig hilsen til din ordre. Dette gør levering af en blomsterbuket endnu mere speciel!

Blomsterbuket sendt med BloomPost

Vil du sende en blomsterbuket? Gør det nemt gennem BloomPost! Sammen kan vi virkelig overraske modtageren! Vælg en af ​​vores smukke blomsterbuketter, vi vedlægger også praktiske tips til styling og pleje, og selvfølgelig i stilfuld emballage. Din blomsterbuket sendes for 39 kr. Bestilt inden kl. 12 leveres den dagen efter (tirs-lør)!