• Home
  • >
  • Fars dag blomster

Fars dag blomster

Fars dag er lige rundt om hjørnet! Og lad os give de bedste (og grønneste) gaver til svigerfædre eller fædre. Vi har det mest unikke udvalg af fars dag blomster, blomsterløg og frø og endda træer! Ideel til den far, der kan lide grønne planter i huset eller som kan lide at arbejde i haven. Se vores udvalg.

Enhver lille gave vil gøre alle fædre glade

Fars dag er en dag for alle fædre. Vil du gerne overraske din far? Eller måske din svigerfar, din bedste ven, som måske lige er blevet far eller nogen der føles som en far for dig? Så hjælper BloomPost dig gerne med et unikt udvalg af gaver. Sammen kan vi gøre fars dag endnu mere speciel! Og fordi alle vores gaveæsker bliver leveret direkte gennem postkassen, så er det endnu nemmere og lettere at sende en fars dag gave, især hvis du ikke kan besøge ham personligt i år.

De fineste fars dag blomster, planter og mere
Modtageren behøver ikke være hjemme
Solid og stilfuld emballage
Bæredygtig
Vælg blandt mange fantastiske lykønskningskort
39 kr. leveringsomkostninger
Bestil inden kl. 12 og forventet levering er næste dag (tirsdag - lørdag) med DAO

Fars dag blomster og planter

Leder du efter smukke fars dag blomster? Så sørg for at tjekke BloomPost blomster ud først. Vi har forskellige flotte buketter, der bliver leveret direkte gennem postkassen, de egner sig godt som fars dag gaver. Fra sæsonbestemte blomster og smukke roser til velduftende fresias og fuglemælk: vi har noget til enhver far! Vores blomster har den bedste kvalitet og kommer friske fra producenten hver dag. Der er derfor ingen lange ventetider hos blomsterhandleren eller på auktion. Din far, svigerfar eller ven, der lige er blevet far, kan nyde sine fars dag blomster i ekstra lang tid, vi tilbyder nemlig en 9-dages friskhedsgaranti.

Fars dag træer, blomsterløg og frø

Har din far grønne fingre? Så vil du helt sikkert kunne overraske ham med blomsterløg og frø specielt fra BloomPost. Det er også en gave, som bliver ved at give, når din far eller svigerfar modtager dem i en flot gaveæske, og igen når de vokser og blomstrer smukt. Udover blomsterløg og frø har vi også træer, der bliver leveret direkte gennem postkassen, vi synes det er den perfekte fars dag gave. Hvis din far er afhængig af kaffe, er vores kaffetræ et ægte vinder. Eller gå efter te-busken, hvis din far er en rigtig te-elsker. Et træ er også en rigtig bæredygtig gave, der holder i årevis. Hver gang din far eller svigerfar ser træet vil han tænke på dig. Et træ er også fint at give til en, der lige er blevet far. På den måde vokser træet “på samme tid” med det nyfødte barn.

Fars dag hos BloomPost

Fars dag luftplante, blomster, træer: BloomPost gør fars dag til en rigtig fest med unikke og originale gaver. Du kan nemt bestille og få leveret fars dag gaver via vores hjemmeside. Din pakke kan sendes med posten for kun 39 kr. Bestil din fars blomster eller anden slags gave i god tid: bestilt inden kl. 12 og den leveres dagen efter (tirs-lør).