Fødselsdag

Vil du virkelig overraske fødselaren? Gør det med vores originale fødselsdagsgaver. Få gaven leveret til fødselaren eller til dig selv og tag den med til fødselsdagen. Gør det til en fødselsdag, som man vil huske!

En blomstrende fødselsdag

Vil du gerne sige tillykke med føselsdagenn til en du holder af? Så er det mest naturlige at sende en buket fine blomster. Hvis du vil gøre det ekstra specielt i år, skal du sende de særlige blomstergaver fra BloomPost som bliver leveret direkte til postkassen: en ægte overraskelse i en festlig pakke. Bestilt i dag inden kl. 12, vil blomsterne blive leveret i morgen. Og fordi det er en "postkasse" gave, behøver modtageren ikke være hjemme!

Få fødselsdagsblomster med posten

Er det din bedste ven, mor, moster eller bedstefars fødselsdag, og vil du overraske dem med en smuk buket? Så er en fødselsdag det perfekte tidspunkt at sende blomster! Alligevel er spørgsmålet, om modtageren er hjemme for at modtage din buket. Det er ikke altid let at finde ud af uden at afsløre overraskelsen... Heldigvis behøver du ikke bekymre dig om det på BloomPost. Som skaber af blomster leveret til postkassen, leverer vi også dine fødselsdagsblomster til postkassen. Modtageren behøver ikke være hjemme. Selvom modtageren er hjemme, vil vores brevkasseblomster med garanti overraske. I den stilfulde emballage finder modtageren en festlig buket af blomster af fineste kvalitet, frisk fra producenten og klar til at komme i en fin vase. Surprise!

Hvordan fungere det med at få friske blomster leveret på en fødselsdag?

Alle vores (fødselsdags) blomster leveres gennem postkassen. Vi får nogle gange spørgsmålet, hvordan vores blomster holder sig så friske under transporten. Det fungerer på denne måde: Vi pakker dine fødselsdagsblomster i en særlig emballage med patenteret folie, der slipper nok ilt ind til at holde blomsterne i live, men ikke nok til at lade dem vokse yderligere. Blomsterne falder i søvn og kan leve uden vand og køling under transport. De kommer direkte fra producenten til modtageren. Ingen lange ventetid hos blomsterhandleren eller på auktionen, men friske med posten. Når modtageren får din fødselsdagsbuket og sætter den i en fin vase med frisk vand, vågner blomsterne og er friske i mere end en uge.

Så mange muligheder for fødselsdagsblomster

Hos BloomPost har vi smukke blomster til enhver smag: fra en smuk buket lyserøde roser eller blandede tulipaner til lækre pæoner, friske fuglemælk eller farverige Ranunculus. Må vi foreslå vores Sweety? en blanding af smukke sæsonblomster, det er den perfekte buket til et festligt øjeblik. Leder du efter en komplet "tillykke-med-fødselsdagen-blomster" til modtageren? Så er vores fødselsdagspakke den ideelle gave. Pakken består af en buket roser i forskellige farver, en sød festkrans, en ryssel og en festhat. Lad festen begynde! Sørg for at tjekke vores tørrede blomster. BloomPost har flere bæredygtige tørrede blomsterbuketter og andre gaver med tørrede blomster, leveret direkte til postkassen. Eksempelvis er BloomPosy med gule og lyserøde nuancer en rigtig favorit. BloomPosy Pastel er også en elegant og bæredygtig blandet buket tørrede blomster. Begge buketter leveres med stylingstip, så modtageren kan være kreativ med fødselsdagsblomsterne.

Fødselsdagsblomster eller blomster til nyt job

At ønske nogen et tillykke med fødselsdagen er nemt og bekvemt med vores fødselsdagsbuketter. Men vores blomster og gaver kan man også lykøsnke nogle med et nyt job, nyt hjem, familieforøgelse, diplom, takkegave eller bare fordi. Vi har en buket blomster til enhver lejlighed. Tilføj et fint lykønskningskort og/eller ekstra lækkerier, og din personlige gave er fuldendt!

Service hos BloomPost

Overrask modtageren med festlige fødselsdagsblomster fra BloomPost. Vi leverer blomster for kun 39 kr. Bestilt i dag inden kl. 12, og den bliver leveret i morgen. Har du et spørgsmål til os? Er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne! På vores kontaktside finder du også svar på ofte stillede spørgsmål.