• Home
  • >
  • Blomsterløg og frø

Blomsterløg og frø

Med vores blomsterløg og frø gaver giver du nogen en dobbelt overraskelse; når de modtager posten, og når løgene eller frøene begynder at blomstre! Derudover giver du også naturen en hånd.

Blomsterløg og frø leveret gennem postkassen

Ønsker du at lykønske nogen, ønske dem held og lykke, fortælle dem hvor meget de betyder eller sende dem en sød tanke? Hvis ord fejler, så lad blomster tale for dig! Med BloomPosts unikke blomsterløg og frø gaver, kan modtageren gro sine egne blomster med en helt særlig betydning. En lille gestus, der vil med garanti sætte et smil på deres ansigt. Og fordi vores blomsterfrø gaver passer gennem postkassen, er det også let at give.

Hvad er specielt ved at give blomsterløg og frø som en gave?

Vidste du, at blomster har deres egen betydning siden Victoriatiden? På det tidspunkt kunne folk i hemmelighed sende beskeder til hinanden. Så blomsternes sprog var en måde at kommunikere med hinanden på. For eksempel betød en nellike, at nogen skulle skynde sig og en rhododendronen, at der var fare. Den dag i dag fortæller hver blomst en særlig historie, en historie, som vi har fanget i en unik gave.

De fineste blomsterløg og frø

For at formidle dit budskab på en speciel måde har vi sammensat unikke blomsterfrø gaver. gaveæsken indeholder blomsterløg eller frø, der repræsenterer din personlige besked. Modtageren kan ved hjælp af instruktionen så sin gave og se den vokse.

Blomsterløg og en grønnere verden

Med vores blomsterløg og frø gaver kan du gøre verden lidt gladere, men også grønnere! Alle vores produkter er bæredygtige og inspireret af naturen. Frøene sendes i bæredygtig emballage med FSC-kvalitetsmærke og leveres med brevomdelingen, hvilket sikrer et lavere CO2-fodaftryk.

Service hos BloomPost

Vil du gerne give blomsterløg og frø i gave? Du finder de bedste gaver på BloomPost: munter, unik og nem at sende. Vi leverer alle vores gaver direkte gennem postkassen. Dette betyder, at forsendelsesomkostningerne er lave, og modtageren ikke behøver at være hjemme. Vi sender dine gaver for 39 kr. Bestilt inden kl. 12 leveres den i morgen (tirsdag - lørdag). Har du nogen spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte os. Vores team hjælper dig gerne! Leder du efter en anden gave? Tjek vores blomster og gaver.

Anledninger til at give blomsterløg og frø

Takkegave

Betænksom gave

Nyt arbejd

Lykønskning