Gave levering

Der er altid en anledning til at sende en gave, om det er til en fødselsdag, nyt job, nyt hjem, eksamensbevis, familieforøgelse, som en tak eller ønske god bedring. Så er det bare at finde en anderledes og unik gave… Heldigvis finder du alle mulige fine gaver på BloomPost. Lige fra friske blomster og planter til puslespil. De er alle en fest at give og modtage! Bestil inden kl.12 og levering er næste dag (man-lør) Hvem vil du overraske?

Levering af gaver: Nemt og bekvemt

Vores mission er at overraske og glæde mennesker med fantastiske gaver hver dag. Vidste du, at alle vores BloomPost gaver passer direkte gennem postkassen? Med dette gør vi det lettere for at give en gave til nogen. Din gave sendes hurtigt og så behøver du ikke bekymre dig om modtageren er hjemme. Din gave bliver leveret direkte gennem postkassen, uanset hvad vil de helt sikkert blive overrasket, når de finder ud af hvad der er i den fine pakke. Vil du gerne sende en gave i god tid eller dagen inden? Anonym eller med personlig hilsen? Danmark, Sverige, England eller Holland? Så kan BloomPost hjælpe dig! Skriv også gerne til os hvis du har yderligere spørgsmål.

● Den originale 'postkassegave'
● Modtageren behøver ikke være hjemme
● Solid og stilfuld emballage
● Bæredygtig
● Vælg blandt mange fantastiske lykønskningskort
● 39 kr. leveringsomkostninger
● Bestil inden kl. 12 og forventet levering er næste dag (tirsdag - lørdag) med DAO
● Få leveret i udlandet

Send unikke gaver

På BloomPost finder du de originale ‘postkassegaver’. På denne måde kan du nemt sende gaver der overrasker! Alt fra en romantisk buket røde roser eller en smuk buket med sæsonens blomster til planter, ranunkler og blandede tulipaner. Rettere sagt, vi har blomster til enhver smag og lejlighed! De bliver leveret i stilfulde og solide gaveæsker, og med patenteret folie, der sikrer, at blomsterne forbliver friske under hele leveringen. Derudover kommer blomsterne direkte til modtageren fra producenten, så ingen lange ventetider på auktionen eller i butikken. På denne måde kan den person, som du sender gaven til, nyde blomsterne i ekstra lang tid. Vi giver også en 9-dages friskhedsgaranti!

● Direkte fra producenten
● 100% friske
● 9 dages friskhedsgaranti
● Solid og stilfuld emballage

Er modtageren til de mere moderne og bæredygtige gaver? Eller leder du bare efter en gave, som de kan nyde i længere tid?

Så er vores tørrede blomster den ideelle! Vi har forskellige gaver med tørrede blomster. Fra smukke buketter i pastelfarver til unikke DIY-blomsterkranse, hvor modtageren selv skal være kreativ. Vi leverer alle vores gaver direkte gennem postkassen. Kender du nogen der trænger til et boost eller lidt forkælelse? Så er vores BlooMemory og BlooMemory Duftlys perfekte gaver.

Levering af gaver til særlige lejligheder

Leder du efter en gave til en særlig lejlighed? Selv da kan vi hos BloomPost hjælpe dig. For eksempel har vi specielle kampagner og produkter til Valentinsdag, påske, Fars dag og Mors dag og jul. Du kan også kontakte os for gaver til en forretningsforbindelse, kollega eller medarbejder. Sammen skaber vi noget specielt: for eksempel emballage- og lykønskningskort i stil med din virksomhed. Se vores erhvervsside for mulighederne.

Send gaver med ekstra lækkerier

Skal din gave indeholder lidt mere? Så kan du lægge lækre ekstra ting i din kurv. Du kan for eksempel forkæle modtageren med lækker chokolade fra Tony Chocolonely eller en festkrans for at gøre gaven endnu mere festlig. Der er også rig mulighed for at tilføje et fantastisk kort med personlig tekst. På BloomPost kan vælge imellem mange fine kort, der har god plads til din hilsen. Dette vil gøre din gave endnu mere speciel!

Service hos BloomPost

Du kan sende anderledes og smukke gaver på en ny og unik måde med BloomPost. Med vores gaver vil du med garanti være med til at gøre verden lidt gladere, men også grønnere; alle vores gaver er inspireret af naturen og så er de miljøvenlige. Vi leverer vores gaver direkte gennem postkassen, hvilket resulterer i et væsentligt lavere kulstofaftryk sammenlignet med levering med pakkepost eller via blomsterhandleren, der leverer i bil. Al vores emballage har også FSC-kvalitetsmærket. Hvis du vælger at sende gaver med BloomPost, vælger du den bæredygtige måde! Bestil i dag inden kl. 12 og vi leverer dagen efter (tirs-lør) for 39 kr. Vi kan endda levere gaver i udlandet. Har du et spørgsmål til os? Tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne! Du finder også svar på de hyppigst stillede spørgsmål på vores kontaktside.