Gaver

Giv nogen en uforglemmelig dag med en original gave fra BloomPost, leveret direkte til postkassen! Friske blomster, tørrede blomster og meget mere. Hvem vil du gerne overraske?

Gaver gennem postkassen

Nogle gange vil du sikkert gerne overraske nogen med en gave, men det er måske ikke lige muligt at give gaven personligt. Modtageren har måske ikke lov til at have besøgende på grund af sygdom, er i udlandet eller er simpelthen ikke meget hjemme. Alligevel vil du fortælle, at du tænker på dem ... I alle disse øjeblikke har BloomPost skabt et specielt sortiment med gaver, der simpelthen bliver leveret gennem postkassen. Overraskende at modtage og meget nem at give!

“Postkasse” gaver til enhver lejlighed

En gave til en fødselsdag, en familieforøgelse, en studentereksamen, et nyt job, et nyt hjem eller som en takkegave, for at ønske god bedring eller bare fordi ... Der er altid mulighed for at overraske nogen! Derfor har BloomPost en original gave til enhver lejlighed. Vi er også din yndlings webshop for at overraske nogen til helligdage og mærkedage som jul, påske, Valentinsdag, Fars Dag og Mors Dag.

Typer af gaver

Som specialist i gaver leveret direkte til postkassen, kan du bestille alle former for unikke gaver på BloomPost. For eksempel er vi skaberne af ​​de eneste “postkasse” blomster og “postkasse” tørrede blomster. Vi ønsker at forbinde mennesker med vores gaver. Vidste du også, at alle vores gaver er inspireret af naturen? Fra friske blomster til puslespil, med vores bæredygtige produkter gør vi verden lidt gladere og grønnere!

Friske “Postkasse” blomster

Fra blomstrende roser til unikke sæsonblomster kan du bestille de smukkeste friske blomster på BloomPost. Altid den bedste kvalitet og frisk fra producenten. Takket være vores specielle emballage kan modtageren nyde buket blomster i ekstra lang tid: vi tilbyder en 9-dages friskhedsgaranti! Læs mere om vores hemmelighed.

Tørrede “postkasse” blomster

Vil du overraske nogen med anderledes tørrede blomstergaver med posten? Så er vores tørrede blomster udvalg virkelig noget for dig. Vores tørrede blomster vælges med omhu, det er en unik og bæredygtig gave!

Andre gaver leveret til postkassen

Vi er også den foretrukne webshop til andre unikke og anderledes gaver. Fra blomster- og plantepuslespil, luftplanter, blomsterfrø og endda små træer; alt passer gennem postkassen. Hvilken gave er din favorit?

Gaver og lidt ekstra

Skal det være noget mere? Så kan du bestille dine gaver med ekstra lækkerier. For eksempel kan du tilføje en Mini Party Garland med gaven for at gøre pakken ekstra festlig. Du kan også forkæle modtageren ekstra med en lækker Tony Chocolonely chokoladebar; den mest foretrukne fairtrade chokolade i øjeblikket. Hvem vil du sætte i rampelyset?

Gør det til en personlig gave!

Køb en gave til din bedste ven, familiemedlem eller din yndlingskollega? Gør din gave mere personlig ved at tilføje et kort til din ordre. Du kan vælge mellem mange fantastiske lykønskningskort, vi har et der passer til enhver situation, selvfølgelig med masser af plads til en personlig besked. Fra nyt hjem, nyt job, eksamensbevis og fødselsdag til familieforøgelse , jubilæum eller som en takkegave; du bestemmer!

Service hos BloomPost

Vi er BloomPost: din yndlings gave webshop! Hos os kan du købe gaver og få dem leveret på en unik måde, nemlig gennem postkassen. Din gave kan derfor altid leveres, selvom modtageren ikke er hjemme. Bestilt i dag inden kl. 12, leveres i morgen. For levering af blomster i sidste øjeblik er du kommet til det rigtige sted. Da vores gaver leveres via postkassen, betaler du ikke høje forsendelsesomkostninger. For 39 kr. vil dine tørrede blomster blive sendt nemt sammen med brevomdelingen, og fordi det ikke kræves levering med pakkeposten, er der et lavere CO2-fodaftryk. At sende gaver via BloomPost er derfor et bæredygtigt valg. Har du spørgsmål til vores unikke gaver? Så kan du altid kan kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig! På vores kontaktside finder du også svar på ofte stillede spørgsmål fra vores kunder.