Gaver til et nyt hjem

Er du og din bedste ven lige flyttet sammen? Har din moster købt et nyt hjem? Eller har dine forældre købt et sommerhus? Så leder du sandsynligvis efter en fin indflytningsgave for at lykønske dem. Heldigvis er BloomPost "hjemme" på alle markeder. Hos os finder du unikke gaver, der straks gør et hvert nyt hjem meget hyggeligere.

Unik gave til et nyt hjem

At flytte ind i et nyt hjem er fantastisk! Men mange husejere skal vænne sig til det i starten. Bare vægge, kabler der ligger alle vegne, midlertidige møbler ... Kort sagt vil man gerne gøre det hyggeligt så hurtigt som muligt! Det er her BloomPost kommer ind. Vi har de fineste blomster, planter og endda træer, der straks vil lyse rummet op. Du kan sende disse unikke indflytningsgaver sammen med brevposten. Dette er ikke kun originalt, men også meget nyttigt, for eksempel hvis du ikke bor rundt om hjørnet og / eller ikke kan deltage i indflytningsfesten. De fineste gaver til et nyt hjem

Modtageren behøver ikke være hjemme
Solid og stilfuld emballage
Bæredygtig
Vælg blandt mange fantastiske lykønskningskort
39 kr. leveringsomkostninger
Bestil inden kl. 12 og forventet levering er næste dag (tirsdag - lørdag) med DAO

Lille blomster indflytningsgave

Hvad kunne være hyggeligere end en smuk blomsterbuket på bordet? Det lyser straks rummet op! Hos BloomPost finder du derfor alle slags buketter, der straks giver lidt mere liv til stuen. Overvej for eksempel vores farverige Sweety eller Fancy buketter. Du kan selvfølgelig også give tørrede blomster, som forbliver smukke i flere måneder. Vælg for eksempel den populære BloomPosy. Eller DIY-BloomRing: en unik blomstergave med tørrede blomster, som modtageren selv skal være kreativ med. Endnu mere grønt, men på væggen!

Anderledes indflytningsgaver

Udover blomster og luftplanter til indendørs brug, har vi også fantastiske gaver til haven. Ligesom huset kunne det sandsynligvis også bruge lidt farve og hygge. Giv for eksempel vores farverige frøkugler som en gave! Også en god ide: Giv et træ i gave. Et lille træ, der vokser til et smukt pragteksemplar i modtagerens have. Perfekt at give ved en milepæl som det at købe et huse er. Træet vokser derefter 'med' så længe de bor i huset.

Service hos BloomPost

Du finder de bedste gaver på BloomPost fra tørrede blomster, puslespil og planter til blomsterløg og endda træer. Din gave vil bestemt være noget helt særligt. Tilføj et fint kort, så din tillykke hilsen også kommer med. Vi sender din overraskelse til de nye husejere for kun 39 kr. Bestilt i dag inden kl. 12 leveres den i morgen (tirs-lør).