Gaver via post

Vil du gerne forkæle nogen med en gave, men har du ikke mulighed for selv at levere den? For eksempel fordi modtageren ikke har lov at få besøgende grundet sygdom, bor i udlandet eller simpelthen ikke er hjemme? Så er gaver der bliver leveret direkte gennem postkassen fra BloomPost, den bedste løsning for dig. Hvem vil du overraske med en unik gave, sendt med posten?

ave leveret direkte gennem postkassen

At sende en gave som et brev; hvor dejlig nemt er det ikke lige?! Især når modtageren slet ikke forventer det… Her hos BloomPost elsker vi at være med at overraske med unikke og anderledes gaver. Alle vores gaver passer perfekt gennem postkassen, hvilket gør det meget nemmere at give en gave. På denne måde behøver modtageren slet ikke være hjemme. Virkelig handy!

● Den originale 'postkassegave'
● Modtageren behøver ikke være hjemme
● Solid og stilfuld emballage
● Bæredygtig
● Vælg blandt mange fantastiske lykønskningskort
● 39 kr. leveringsomkostninger
● Bestil inden kl. 12 og forventet levering er næste dag (tirsdag - lørdag) med DAO

Gaver inspireret af naturen Vidste du, at alle vores gaver er inspireret af naturen?

Vi har friske blomster, tørrede blomster, blomsterfrø og planter, men også virkelig fine puslespil med blomster- eller plantemotiv. Hvad vores hyggelige og fine trio: De grønne søstre eller De grønne brødre. Sammen kan vi gøre verden lidt gladere, men også grønnere. Vores unikke gaver vil nemt pynte og passe ind i alle danske hjem. Udover at tilbyde miljøvenlige produkter, forsøger vi også at holde miljøpåvirkningen så lille som muligt. For eksempel betyder den patenterede emballage på vores friske blomster, at der er minimalt spild af vand og køling. Og fordi vores gaver passer gennem postkassen, er der ikke behov for levering med pakkeposten. Dette sikrer et lavere kulstofaftryk. Endelig har al vores emballage FSC-kvalitetsmærket.

Send gaver til enhver begivenhed

Fordi gaver sendt med posten er så unikke og nemme at give, kan du bruge dem til mange forskellige begivenheder. Som en lykønskning til en fødselsdag eller med et eksamensbevis, nyt job, familieforøgelse eller nyt hjem. Uanset om det er til din bedstefar og bedstemor, forældre, bedste ven eller en forretningsforbindelse: vores unikke gaver med posten er perfekte for enhver smag og begivenhed!

Gør din gave med posten mere personlig

På BloomPost kan du tilføje masser af fantastiske lykønskningskort til din gave. Vi har et kort til enhver lejlighed med plads nok til din personlige besked. Vil du have lidt mere? Så kan du også tilføje en ekstra fin ting til din ordre. Hvad med en lækker chokoladebar fra Tony Chocolonely eller en festkrans til når der er noget at fejre?

Service hos BloomPost

Leder du efter en unik gave at sende med posten? Så er du kommet til det rigtige sted. Her hos BloomPost har vi anderledes og smukke gaver, der vil med garanti overraske din kæreste, bedste ven eller favorit kollega. Bestil i dag inden kl. 12 og vi leverer dagen efter (tirs-lør) for 39 kr. Vi kan endda levere gaver i udlandet. Har du et spørgsmål til os? Tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne! Du finder også svar på de hyppigst stillede spørgsmål på vores kontaktside.