De smukkeste julebuketter til en uforglemmelig jul!

Du kan sende julestemning hjem til nogen ved at sende en julebuket! For os er december den sjoveste måned på året. Tid til at sætte lyset op og pynte op med julepynt. Men også tid til at tænke på andre, og overraske dem med en lille julehilsen. Og hvor fantastisk, hvis du straks kan bringe naturen ind i dit hjem? BloomPost hjælper dig med at overraske dine kære med de smukkeste juleblomster. Fordi blomster får alle i godt humør!

Bestilling af en julebuket: easy peasy!

Du kan nemt bestille en julebuket hos BloomPost. Vi leverer din julebuket i en stilfuld indpakning. Du kan være sikker på, at du bringer et smil frem hos modtageren med en af ​​vores julebuketter! Vent i øvrigt ikke til jul med at sende en af ​​vores smukke julebuketter. Det er dejligt at få julestemning i hjemmet et par uger før jul. Alle vores julebuketter bliver leveret gennem postkassen, så modtageren ikke behøver at være hjemme. På den måde kan din julebuket (næsten) altid leveres. Ægte julestemning leveret til postkassen!

Bestil en julebuket online
- Modtageren behøver ikke være hjemme
- Solid og stilfuldt pakket
- Bæredygtig
- Vælg blandt mange fantastiske lykønskningskort
- 39 kr. leveringsomkostninger
- Bestil inden kl.12 og forventet levering er næste dag (tirsdag-lørdag) med DAO

Røde juleblomster

I dag er rød, farven på... jul! På trods af at der findes friske blomster i utallige farver, kan du virkelig bringe julestemningen ind i dit hjem med røde blomster. Røde julebuketter skiller sig ikke kun ud, men bringer også en varm atmosfære til nogens stue. Den perfekte juleoverraskelse! Send en smuk rød julebuket sammensat af røde amaryllis. Den perfekte julebuket! Amaryllis med eukalyptus leveret som en overraskelse gennem postkassen. Gør dit juleønske ekstra specielt ved at sende et julekort sammen med juleblomsterne. Vil du sende en romantisk julebuket? Så gå efter røde roser!

Send en julebuket til én du holder af

I juletiden vil du have de mennesker, der er tættest på dig, tættest på dig. Men nogle gange er det ikke altid muligt. Heldigvis er BloomPost her for at hjælpe dig med at fortælle dine kære, at du tænker på dem! Du kan sende en julebuket til en du holder af med BloomPost! Vi har sammensat tre buketter med juleblomster specielt til jul: Amaryllis Rød, Amaryllis Mix og Amaryllis Hvid. Tre smukke julebuketter, der vil stjæle showet i ethvert interiør! Hvilken farve vælger du? Vi håber selvfølgelig på en hvid jul igen i år, men hvorfor vente til det sner, når du også kan sende en White Wonder? Vi har pakket disse snehvide, stjerneformede blomster i en smuk gaveæske. En frisk julebuket, som modtageren kan nyde i ekstra lang tid! Vil du hellere bringe farve til nogens hjem i disse mørke dage? Så gå efter vores muntre Sweety buket med farverige juleblomster. Ikke helt hvad du leder efter? Så tag et kig på hendes søster: The Fancy.

Vil du sende en julebuket? Gå efter tørrede blomster!

Hos BloomPost har vi ikke kun friske blomster, men også tørrede blomster! Og vidste du, at tørrede blomster også er perfekte som en julebuket? På denne måde kan du sætte dem sammen som én buket, men også dele dem op i separate vaser. Fint på bordet til under julemiddagen! Den ultimative julebuket med tørrede blomster er vores BloomPosy Jul. Vi har udvalgt de smukkeste tørrede blomster i bedste julestil. Bestil denne fine julegave og giv nogen en uforglemmelig jul! Også flot: BlooMemory Jul. Dette er hemmeligt ikke en julebuket, men super flotte tørrede juleblomster! Træholderen giver også plads til et smukt julekort. Dejligt hvis du vil lave lidt mere end et simpelt julekort i år!

Service hos BloomPost

Du finder de fineste små julegaver hos BloomPost, lige fra (tørrede) blomster, puslespil og DIY-gaver til blomsterløg og endda (jule)træer. Din gave er bestemt original. Tilføj et fint julekort og din lille julegave er fuldendt. Vi sender din overraskelse til modtageren for 39 kr.! Bestilt i dag inden kl. 12, bliver leveret i morgen (tirs-lør). Psst.. Se alle vores julegaver leveret til postkassen her!