Bestil din julegave hos Bloompost!

Leder du efter en original og god lille julegave i år? Så er du kommet til det rigtige sted hos BloomPost. Vi har små julegaver, som ikke kun er sjove at modtage, men endnu sjovere at give! Med vores brede udvalg af små julegaver er der en til alle! Til din mor, far, bedstemor, moster eller søster. Ønsk nogle en glædelig jul med BloomPost juleoverraskelser.

Lille julegave: en fin gestus

Julen handler om at være generøs med sin kærlighed og venlighed mod andre, så størrelsen på gaven er ikke vigtig. Så med en lille julegave siger man lige så meget som med en bombastisk gave. En lille julegave fra BloomPost er alt hvad du behøver. En lille gestus for at takke eller overraske nogen. Du kan få BloomPost julegaverne leveret direkte til modtageren (med et julekort), eller hjem til dig selv og tage det med under armen, til at komme det under juletræet. Alle vores små julegaver kommer i en stilfuld og special edition julegaveæske og kan derfor komme direkte under træet!
 

- Fin lille julegave
- Modtageren behøver ikke være hjemme
- Solid og stilfuldt pakket
- Bæredygtig
- Vælg blandt mange fantastiske lykønskningskort
- 39 kr. leveringsomkostninger
- Bestil inden kl.12 og forventet levering er næste dag (tirsdag-lørdag) med DAO

Blomster som en lille julegave

Udover friske blomster har vi også trendy tørrede blomster hos BloomPost de bliver alle leveret til postkassen. Tørrede blomster er en bæredygtig lille julegave, fordi de holder længe. BloomPosy Jul er en stilfuld julebuket med tørrede blomster. Den perfekte lille julegave! Et fint tip til modtageren: pynt julebordet med løse tørrede blomster mellem servicet! Eller fordel de tørrede blomster i flere små vaser. Kan du ikke besøge nogen til jul i år? Så send en lille julegave! BlooMemory Christmas er perfekt hvis din personlige julehilsen skal være i centrum! Den fine træholder med vaser og tørrede blomster giver plads til et af vores smukke julekort.

Fine små julegaver til under træet

Stort set alle BloomPost gaver er gode til jul, men vi vil fremhæve vores favoritter for dig! Leder du efter en kreativ lille julegave? Så er Bloom&Clay lige det, du leder efter. En tørret blomstergave med selvhærdende ler, til at lave din egen holder! Vi har Bloom&Clay Terra og Bloom&Clay Blue. Flere DIY juleoverraskelser? Vores Paper Field Bouquet er en bæredygtig gave: en buket, der aldrig visner! En lille julegave til at komme i gang med det samme? Gå efter blomsterpuslespillet! Eller hvis du er mere til plantmotiv, så har vi også et plante-puslespil som bare ser skøn ud på væggen! Vi er forelskede!

Lille julegave til ham

Leder du efter en fin lille julegave til din far, bedstefar, bror eller ven? Vi hjælper dig! Hos Bloompost har du mange fine små julegaver til mænd. Vores ultimative favorit: Giv et lille kaffetræ gave! Et træ er en grøn og original gave. Tip: Hvis du leder efter en lille julegave til en, der elsker naturen og ikke har noget imod at få flere fine ranunkler blomster i haven, så vil han med sikkerhed blive glad for disse blomsterløg. Vores tip til at sende til nogen i december: Twinkle Twinkle! Et lille træ, der siger lidt mere end et julekort. Ekstra flot: efter brug kan modtageren plante træet i haven og dyrke deres eget juletræ.

Service hos BloomPost

Du finder de fineste små julegaver hos BloomPost, lige fra (tørrede) blomster, puslespil og DIY-gaver til blomsterløg og endda (jule)træer. Din gave er bestemt original. Tilføj et fint julekort og din lille julegave er fuldendt. Vi sender din overraskelse til modtageren for 39 kr.! Bestilt i dag inden kl. 12, bliver leveret i morgen (tirs-lør). Psst.. Se alle vores julegaver leveret til postkassen her!