Overrask nogen med et lille juletræ!

Juletræet med sin pynt, venter på vi får begyndt, aldrig har det vær't så grønt, aldrig har det vær't så kønt.. Hos BloomPost kan vi ikke vente med at pynte vores lille juletræ! Hvor dejligt er det, hvis man i år kan overraske nogen med et lille juletræ? Især i tider, hvor det er sværere at se hinanden, er det vigtigt at gøre det lille ekstra i julen. Så gå ikke efter kun et julekort i år, men send nogen et lille juletræ! For lad os se det i øjnene, du kan give disse søde fyrretræer til alle!

Juletræ gennem postkassen: hvordan fungerer det?

Vil du overraske din mor, far, søster, kollega eller nabo i år til jul? Det synes vi er en god plan! BloomPost er der for at få folk til at smile, og det foretrækker vi at gøre gennem postkassen! Vores små juletræer bliver også leveret til postkassen. En stor fordel ved dette: modtageren behøver ikke at være hjemme. Så snart modtageren kommer hjem eller går hen til postkassen, er der leveret en juleoverraskelse! Vores stilfulde emballage bringer straks et smil frem. Og det smil bliver kun større under udpakningen: et lille juletræ!

Send et juletræ med posten
- Modtageren behøver ikke være hjemme
- Solid og stilfuldt pakket
- Bæredygtig
- Vælg blandt mange fantastiske lykønskningskort
- 39 kr. leveringsomkostninger
- Bestil inden kl.12 og forventet levering er næste dag (tirsdag-lørdag) med DAO

Færdiglavet juletræ: festligt og nemt!

Vi har en masse fine gaver hos BloomPost. Her i højtiden sammensætter vi særligt udvalgte produkter, og lancerer et overraskende udvalg af julegaver leveret til postkassen. En nem måde at sende julestemning til nogens hjem! Fra tørrede blomster til friske blomster, og selvfølgelig... DIY juletræet! Storfavoritten sidste år. Hvert år bliver det lille juletræ hurtigt udsolgt og er en eftertragtet vare at sende til sine kære. Den ideelle julegave til enhver. For hvem ville ikke blive glad for et juletræ? Vores julefavorit kommer i to farver: Rødt juletræ og Sølv juletræ. Hvilken farve vælger du? Vores originale DIY juletræ er lavet af ægte grangrene. Kommer med lys, krans og træstjerner. På denne måde kan alle dekorere deres eget unikke juletræ! Gør din julehilsen ekstra speciel ved at sende et ægte juletræ sammen med et julekort, direkte til postkassen. Tænk nu på, hvem du vil sende dette juletræ med posten..

Hvem vil du give et juletræ sendt med posten?

Du kan give et lille juletræ til enhver. Det er en sjov og festlig gave, som helt sikkert vil glæde alle! Hvem vil du gerne give en uforglemmelig jul i år? Din mor, som altid er der for dig? Din niece, der hjalp dig for nylig? Eller måske din bedste ven, som du ser lidt mindre på det seneste? Uanset årsagen vil du med et juletræ give dem en uforglemmelig jul leveret gennem postkassen! Et lille juletræ er også meget velegnet som firmagave til dine kollegaer, kunder eller pårørende.

Service hos BloomPost

Du finder de fineste små julegaver hos BloomPost, lige fra (tørrede) blomster, puslespil og DIY-gaver til blomsterløg og endda (jule)træer. Din gave er bestemt original. Tilføj et fint julekort og din lille julegave er fuldendt. Vi sender din overraskelse til modtageren for 39 kr.! Bestilt i dag inden kl. 12, bliver leveret i morgen (tirs-lør). Psst.. Se alle vores julegaver leveret til postkassen her!