Planter!

Planter er ikke kun smukke og hyggelige at have i stuen, men de er også sunde! Fra stueplanter til udendørs planter har vi det hele! Bestil de bedste planter her til dig selv eller som en gave til en anden. Sammen går vi efter at gøre hverdagen grønnere!

Plantegave

Vil du give nogen en plante i gave? Eller måske som gave til dig selv? Så er du kommet til det rigtige sted på BloomPost. Vi har de fineste planter til indendørs og udendørs brug. Vælg en smuk grøn plante i stuen, eller gå efter en luftrensende plante for at puste nyt liv ind på dit (hjemmekontor). Man kan aldrig få nok planter! !
 

Bestil en julebuket online
- Modtageren behøver ikke være hjemme
- Solid og stilfuldt pakket
- Bæredygtig
- Vælg blandt mange fantastiske lykønskningskort
- 39 kr. leveringsomkostninger
- Bestil inden kl.12 og forventet levering er næste dag (tirsdag-lørdag) med DAO

Send en plantegave

Det har aldrig været nemmere at bestille planter online. Og især vores planter gør det nemt at sende en plantegave. Som navnet antyder, sender vi disse planter med brevposten. Det er ikke kun billigere, men også bedre for Moder Jord. Vi sender også vores populære luftplanter med posten. Fordi luftplanter er lette at passe, er det den ideelle plantegave til en, der ikke har grønne fingre. Passer perfekt til vindueskarmen!

Service hos BloomPost

At levere planter er lige blevet lettere med BloomPost. Vi har sammensat det fineste udvalg af de bedste planter i potter og andre unikke planter. Vores planter leveres med plejetips, så modtageren kan nyde sin nye grønne ven endnu længere. Følgende gælder også for vores planter: bestilt inden kl. 12, leveret dagen efter (tirs-lør).