Planter

Planter er ikke kun smukke og hyggelige at have i huset, men de er også sunde for luften! Fra stueplanter til udendørs planter, vi har det hele!

Plantegave

Vil du give nogen en plante i gave? Eller måske trænger du selv til en ny plante? Så er du kommet til det rigtige sted hos BloomPost. Vi har de hyggeligste planter til indendørs og udendørs brug. Vælg en smuk grøn plante i stuen eller gå efter en luftrensende plante til at puste nyt liv i dit (hjemme)kontor. Sammen kan vi bygge en urban jungle, for du kan aldrig få nok planter!

Send en plantegave med posten

Det har aldrig været så nemt at bestille planter online. Og netop vores planter gør det super nemt at sende en plantegave. Vi har enkle planter som bliver leveret til postkassen. Det er ikke kun billigere, men også bedre for Moder Jord. Det er ekstra fedt, at modtageren selv kan plante dem. Overrask for eksempel nogen med The Green Brothers: BloomPosts hyggeligste trio!

Vi sender også vores trendy luftplanter med postkassen. Fordi luftplanter er nemme at passe, er dette den ideelle plantegave til en, der ikke har en grøn tommelfinger. Rigtig fin til vindueskarmen!

Send en plante som gave

Udover planter til postkassen, kan du også få leveret større planter hos BloomPost. Vi har en plantegave til enhver smag og anledning. Tag for eksempel en teplante: en plante til den ægte te-entusiast. Eller hvad med en kaktus, fin til en med en lidt stikkende karakter (blink). Vi har også særlige eksotiske planter, såsom vores populære Schefflera. Denne plante bliver ikke let for varm under fødderne, for den vokser på lava! En af vores andre populære stueplanter er Lysplanten. Dette er en plantegave til en, der kunne bruge et lyspunkt. Kort sagt: udvalget er enormt!

Service hos BloomPost

Det er lige blevet nemmere at levere planter med BloomPost. Vi har lavet et udvalg af de flotteste grønne stueplanter, planter i krukke og planter til postkassen, der vil pifte ethvert rum op. Så giv en plante i gave og oplev kraften i det grønne! Vores planter sendes inklusiv plejetips, så modtageren kan nyde sin nye grønne ven endnu længere.