• Home
  • >
  • Roser bestilling

Roser bestilling

Livet er ikke lutter lagkage, det er også en dans på roser. Vi kunne ikke være mere enig i dette ordsprog, men alligevel elsker vi roser og det som de symboliserer. En buket med roser vil altid være det klassiske og fineste du kan give dine nærmeste, som de alle vil værdsætte. Her hos BloomPost har vi altid den bedste kvalitet, friske hver dag fra producenten og en 9-dages friskhedsgaranti. Vi leverer vores blomster på en anderledes måde, nemlig i postkassen. Den perfekte måde at overraske nogen på! Se og bestil dine roser nemt online.

Bestil unikke roser

At sende roser forbliver stadig lige så unikt og spændende som altid! Ikke desto mindre vil vi gøre bestilling og levering af roser endnu mere speciel og lettere. Hvordan tænker du? Vi leverer alle vores roser direkte gennem postkassen, hvad enten det er en buket med smukke roser eller en af vores andre fine gaver. Vi pakker roserne og andre gaver i flotte æsker, der alle passer til postkassen. Det betyder vi kommer med i brevomdelingen, så modtageren behøver ikke engang være hjemme for at få flotte blomster. Vi pakker dem selvfølgelig også fint ind, som en rigtig gave. Sammen kan vi være med til at overraske din bedste ven, mor, kollega eller hvem end der trænger til forkælelse.

● Den originale 'postkassegave'
● Modtageren behøver ikke være hjemme
● Solid og stilfuld emballage
● Bæredygtig
● Vælg blandt mange fantastiske lykønskningskort
● 39 kr. leveringsomkostninger
● Bestil inden kl. 12 og forventet levering er næste dag (tirsdag - lørdag) med DAO

Få 100% friske roser leveret

Når du bestiller roser på BloomPost får du også 100% friskhedsgaranti, uanset hvilke roser du vælger. Hvordan kan vi holde vores roser så friske? Det skyldes vores specielle emballage; den indeholder en patenteret folie med mikroskopiske huller, der giver roserne nok ilt til at overleve, men ikke nok til at fortsætte med at vokse. Under rejsen vil de “falde i søvn”, og når de placeres i vasen af ​​modtageren, vågner roserne og forbliver friske i vasen i yderligere 9 dage! Er det ikke specielt? At bestille roser hos BloomPost har flere fordele! De bliver pakket på denne måde hos producenten, så vores roser “lider” ikke af lange ventetider på auktion og blomsterbutikker. Når modtageren åbner sin BloomPost, så kommer roserne direkte fra producenten.

Bestil roser fra den førende producent

BloomPost´s roser kommer dagligt friske fra AQ Roses planteskole, en familievirksomhed fra Holland med en planteskole i Etiopien. AQ Roses er ikke kun kendt for kvaliteten af roserne, men også opmærksomheden på de sociale forhold. At købe roser på BloomPost er derfor et socialt ansvarligt valg.

Bestil røde roser og mere

Vores imponerende sortiment af smukke roser. For eksempel kan du bestille roser i forskellige farver på BloomPost. Hvad med en smuk buket med røde roser: de udstråler kærlighed og lidenskab! Eller måske en buket blandede roser, såsom vores blanding af roser med røde, lyserøde og gule farver, de er perfekt til enhver lejlighed. Udover en buket røde og blandede roser, har vi også lyserøde og hvide roser. Begge er den perfekte buket til at imponere med! Hvem kender du der fortjener smukke roser?

Service hos BloomPost

Vi ønsker at blive din foretrukne leverandør af roser online: Det er unikt, enkelt og miljøvenligt. Vi leverer dine roser direkte gennem postkassen, det kræver ikke pakkepost og derfor forbliver kulstofaftrykket lavt. Udover at glæde dine nærmeste, hjælper du også med at skabe en grønnere verden. Vi leverer dine roser for 39 kr. Bestil i dag inden kl.12 og de bliver leveret i morgen (tirs-lør) Vil du gerne bestille roser, men har du spørgsmål omkring det? Tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne!

Du er også meget velkommen til at kontakte os for tørrede blomster og originale ‘postkassegaver’.