Sommerblomster

Vil du bringe sommeren ind i hjemmet? Så er du kommet til det bedste sted for sommerblomster her hos BloomPost! Vi har de smukkeste sommerblomster i vores sortiment, fra smukke pæoner og brogede tørrede blomster til blomster med sommerlige farver til terrassebordet. Forkæl nogen med en sommerbuket eller tag sommeren ind i din egen stue med sommerblomsterne fra BloomPost!

Sommerblomster med posten

Når vi tænker på blomster, tænker vi ofte på foråret, men der er også mange sommerblomster, der passer perfekt til sommertemperaturen. På denne måde bringer du solen ind i dit hjem eller ekstra pynt på terrassen, især hvis du lægger blomsterne på havebordet. Det gør det straks sommerligt! Det har aldrig været nemmere at skabe sommerstemning i hjemmet, og BloomPosts sommerblomster er de helt rigtige til at løfte opgaven. Vi sender vores sommerblomster med posten, så du får dem hurtigt og friske. Dette gør det også super let at sende sommerblomster og dermed give en lækker sommerfølelse til modtageren, forsendelsesomkostningerne er lave, blomsterne lider ikke af lange ventetider, og modtageren behøver ikke være hjemme. Det er nyttigt, når man gerne vil sende en overraskelse!

De smukkeste sommerblomster med posten
Modtageren behøver ikke være hjemme
Solid og stilfuld emballage
Bæredygtig
Vælg blandt mange fantastiske lykønskningskort
39 kr. leveringsomkostninger
Bestil inden kl. 12 og forventet levering er næste dag (tirsdag - lørdag) med DAO

Inspiration til sommerblomster

Hvad er typiske sommerblomster? Vi giver dig en hjælpende hånd. Når temperaturen stiger, og sommeren banker på døren, er pæoner det ideelle valg, denne smukke blomst blomstrer i maj og juni. Med en buket pæoner starter du sommersæsonen godt ud! Udover en sommerbuket med pæoner, er en farverig buket med friske eller tørrede blomster også ideel. Med Bohemian Ruby giver du for eksempel ægte Ibiza-stemningen til modtagerens stue eller terrasse. Denne farverige buket er virkelig iøjnefaldende. BloomPosy Pastel er også en sommerfavorit med sine festlige farver og charme. Eller hvad med BlooMini, perfekt til din altan eller under parasollen.

Vil du hellere plante dine sommerblomster?

Kender du nogen, der kan lide at arbejde i haven, lad dem skabe deres egen blomstereng. For eksempel kan de så vores blomsterløg og frø om foråret, så de kan se ud i en farverig blomsterhave med frodige blomster hele sommeren. Med BloomBotanical kan du for eksempel lave dit eget herbarium! Et herbarium er en samling af tørrede blomster og planter. Denne gave indeholder tørrede blomsterløg, så du straks kan begynde at dyrke de smukkeste blomster.

Leder du efter noget med middelhavscharme?

Så tag et kig på vores oliventræ. Med et oliventræ får du en varm, middelhavsstemning i hjemmet. Oliventræet fra Middelhavs-Europa elsker at være i solen. Om sommeren kan det derfor godt stå på terrassen og i dårligt vejr kan det stå indenfor, et med hvor der også kommer sol.

Service hos BloomPost

Hvis du vil have de smukkeste sommerblomster, så er du kommet til det rigtige sted her hos BloomPost. Gør dit eget sted sommerligt og hyggeligt, eller giv en anden flotte sommerblomster. Du kan sende sommerblomster hurtigt og nemt via vores hjemmeside. Din pakke sendes med posten for 39 kr. Følgende gælder for alle vores sommerbuketter og andre sommerblomster: ordrer, der afgives inden kl. 12, leveres dagen efter (tirs-lør).