• Home
  • >
  • Tørrede blomster

Smukke tørrede blomster

Vores tørrede blomster er håndvalgte og altid pakket i en stilfuld æske. Du vil utvivlsomt overraske modtageren med disse helt særlige og bæredygtige tørrede blomster leveret til postkassen!

Tørrede blomster leveret gennem postkassen

Vi er BloomPost, skaberne af ​ blomster og tørrede blomster leveret direkte gennem postkassen. Ja, du læste rigtigt; vi leverer alle vores gaver gennem postkassen! Naturligvis i en solid og stilfuld emballage, så den også kan gives som en gave. Vi har nøje udvalgt de smukkeste tørrede blomster til vores unikke gaver. Disse er særligt udvalgte af vores designteam. Hvem vil du overraske med vores tørrede blomster?

Hvorfor købe tørrede blomster?

De tørrede blomster er tilbage igen! De tørrede buketter, der består af prydblomster, kornblomster og urter, vil lyse ethvert hjem op. Udover det faktum, at blomsterne både er moderne og traditionelle, er de også meget lette at holde og ikke mindst bæredygtige. Blomsterne visner ikke og har ikke brug for vand. Alle kan nyde tørrede blomster i ekstra lang tid. Sæt de tørrede blomster i en vase, læg dem ned eller hæng dem op; mulighederne er uendelige!

Tørrede blomster af den bedste kvalitet

Som skaber af “postkasse tørrede blomster” garanterer vi den bedste kvalitet af tørrede blomster. Vi kalder dette en 100% kvalitetsgaranti. Alle vores tørrede blomsterbuketter er udvalgt med den største omhu og sammensat af vores designteam.

Vælg imellem bæredygtige gaver med tørrede blomster

På BloomPost kan du vælge mellem forskellige unikke gaver med tørrede blomster. Fra smukke buketter til endnu finere DIY-blomsterkranse. Hvilken gvae med tørrede blomster vil du overraske nogen med?

Buket med tørrede blomster

Vores tørrede buketter er nogle af de smukkeste tørrede blomster, samlet i en trendy og bæredygtig buket. Disse tørrede blomster sendes med posten, sammen med praktiske stylingtip, så modtageren kan være kreativ med den tørrede blomsterbuket. Er vores BloomPosy også din favorit?

DIY BloomRing

Vil du bestille tørrede blomster til en rigtig kreativ person? Så leder du sandsynligvis efter vores BloomRing: den mest originale DIY-gave! Med denne gave laver modtageren sin egen tørrede blomsterkrans, som garanteret bliver et blikfang i huset.

Andre gaver med tørrede blomster

Tørrede blomster i en glastube, på en stilfuldt træholder eller på en smuk birkeskive? Vi har en original gave til enhver tørret blomsterelsker. Hvad med vores BloomWoody?

Tørrede blomster pakket med kærlighed

Vi leverer vores tørrede blomster direkte gennem postkassen. Selvfølgelig gør vi det ikke i en simpel konvolut, men i en solid og stilfuld emballage. Vi gør din pakke til en lille fest, så modtageren bliver virkelig overrasket. Vi leverer de tørrede blomster med praktiske stylingstip, så modtageren kan nyde deres gaver til fulde. Vidste du, at vores emballage har FSC-kvalitetsmærket? Din tørrede blomstergave vil derfor ikke kun blive stilfuldt pakket, men også bæredygtig.

Tørrede blomster og lidt ekstra

Skal det være noget mere? Så kan du bestille tørrede blomster med ekstra lækkerier. For eksempel kan du tilføje en Mini Party Garland med tørrede blomster for at gøre pakken ekstra festlig. Du kan også forkæle modtageren ekstra med en lækker Tony Chocolonely chokoladebar; den mest foretrukne fairtrade chokolade i øjeblikket. Hvem vil du sætte i rampelyset?

Gør de tørrede blomster til en personlig gave!

Køb tørrede blomster til din bedste ven, familiemedlem eller din yndlingskollega? Gør din blomstergave mere personlig ved at tilføje et kort til din ordre. Du kan vælge mellem mange fantastiske lykønskningskort, vi har et der passer til enhver situation, selvfølgelig med masser af plads til en personlig besked. Fra nyt hjem, nyt job, eksamensbevis og fødselsdag til familieforøgelse , jubilæum eller som en takkegave; du bestemmer!

Bestil tørrede blomster online på BloomPost

Vi er BloomPost: din tørrede blomster webshop! Hos os kan du købe tørrede blomster og få dem leveret på en unik måde, nemlig gennem postkassen. Din gave kan derfor altid leveres, selvom modtageren ikke er hjemme. Bestilt i dag inden kl. 12, leveres i morgen. For levering af blomster i sidste øjeblik er du kommet til det rigtige sted. Da vores tørrede blomster leveres via postkassen, betaler du ikke høje forsendelsesomkostninger. For 39 kr. vil dine tørrede blomster blive sendt nemt sammen med brevomdelingen, og fordi det ikke kræves levering med pakkeposten, er der et lavere CO2-fodaftryk. At sende tørrede blomster via BloomPost er derfor et bæredygtigt valg.

Har du spørgsmål om vores tørrede blomster? Så kan du altid kan kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig! På vores kontaktside finder du også svar på ofte stillede spørgsmål fra vores kunder.