• Home
  • >
  • Tørrede blomster gave

Tørrede blomster gave

Vil du give nogen flotte og bæredygtige tørrede blomster in gave? Så er BloomPost lige det du søger. Hos BloomPost kan du sende tørrede blomster på en unik og anderledes måde, de bliver nemlig leveret direkte gennem postkassen! Fra en trendy buket med pastelfarvede tørrede blomster til en DIY-blomsterkrans, uanset vil de helt sikkert blive et hit hos modtageren. Har vi fanget din interesse? Så kan du udforske vores sortiment af fine gaver med tørrede blomster.

Gave med tørrede blomster leveret direkte til døren

Som skaber af de eneste ‘postkassegaver’ med tørrede blomster - leverer vi, som du nok kan gætte – dine tørrede blomster direkte gennem postkassen. Dette gør det meget nemmere at give tørrede blomster i gave, fordi modtageren behøver slet ikke og være hjemme, og du kan også sende din gave i sidste øjeblik. Modtageren vil uden tvivl blive overrasket!

Den originale 'postkassegave'
Modtageren behøver ikke være hjemme
Solid og stilfuld emballage
Bæredygtig
Vælg blandt mange fantastiske lykønskningskort
39 kr. leveringsomkostninger
Bestil inden kl. 12 og forventet levering er næste dag (tirsdag - lørdag) med DAO

Hvorfor give tørrede blomster i gave?

Vil du give nogen en blomsterbuket som holder længere end 10 dage? Så er en buket med tørrede blomster helt perfekt! De visner nemlig ikke, så modtageren kan nyde dem i uendelig lang tid. Gå heller ikke i panik, hvis du ikke har grønne fingre; Tørrede blomster kan nemlig tåle varme og så skal de heller ikke vandes. Det er ikke kun de tørrede blomster som er en bæredygtig gave, men det er også vores måde at levere blomsterne på. Vores gaver bliver nemlig ikke kørt som almindelig pakkepost, men kommer med under brevomdeling, det giver et lavere kulstofaftryk. Hvis du køber dine tørrede blomster som en gave på BloomPost, kan vi blive grønnere sammen!

De smukkeste gaver med tørrede blomster

Vores dygtige BloomPost-designteam har sammensat de smukkeste tørrede blomstergaver. Med nøje udvalgte blomster af kun den bedste kvalitet! For et eksempel vores BloomPosy, en ny og moderne buket med tørrede blomster, eller for de mere kreative; en DIY BloomRing. Hvis det er som gave, kan du også nemt tilføje et af vores mange fantastiske kort. Hvis du ønsker en gave hvor din hilsen er mere i centrum, så er det vores BlooMemory du skal vælge. Vil du også have chokolade med? Du kan altid tilføje ekstra ting i din kurv.

Service hos Bloompost

BloomPost er det bedste sted at sende anderledes og unikke gaver, om det skal være friske blomster eller tørrede blomster, vi sender alle vores produkter flot pakket ind og leveret lige til døren. Uanset om du vil lykønske nogen med fødselsdagen, familieforøgelse, et nyt hjem eller bare som forkælelse, så har BloomPost den helt perfekte gave til dig. Det er meget nemt at give tørrede blomster som gave fra Bloompost. Du vælger din yndlings buket med tørrede blomster og så tager vi os af resten. Vi leverer din gave hvor og hvornår du ønsker for 39 kr. Bestil i dag inden kl.12 (tirsdag-lørdag) og med levering dagen efter. At sende tørrede blomster i sidste øjeblik er derfor ikke noget problem hos BloomPost. Tøv ikke med at kontakte os hvis du har nogen spørgsmål.