• Home
  • >
  • Tørrede blomsterbuketter

Tørrede blomsterbuketter

Nyt hos BloomPost: tørrede blomsterbuketter! Overrask dig selv eller en anden med de smukkeste tørrede blomster. Alle vores tørrede buketter er omhyggeligt sammensat af vores blomsterbinder Tommy og kommer med praktiske stylingtips. En bæredygtig og unik gave, der holder i årevis! Hvem skal du overraske?

Original tørrede blomster gave

Leder du efter en virkelig original gave? Hos BloomPost har du de smukkeste tørrede buketter, den perfekte gave til hvert givne øjeblik. Uanset om du vil lykønske, takke eller bare vil overraske nogen: gør det med de tørrede blomsterbuketter fra BloomPost! Vores blomsterbinder Tommy har udvalgt de smukkeste tørrede blomster specielt til dig, og alle vores tørrede buketter kommer med praktiske stylingtips. Ekstra sjov for modtageren (eller dig selv!)!

Tørrede blomsterbuketter til hvert givne øjeblik!

Hos BloomPost har vi den perfekte tørrede blomsterbuket til enhver lejlighed! fra muntre buketter med klare farver til neutrale tørrede blomster, bundet sammen. Uanset hvilken farve du vælger, er vores tørrede blomsterbuketter et rigtigt blikfang i dit interiør! Den perfekte gave, hvis du vil sende nogen en varig og unik overraskelse. Bestilling hos BloomPost er en leg: vælg din tørrede blomsterbuket (stor eller lille, farverig eller rolig), send lidt ekstra (velsmagende chokolade) og vælg dit lykønskningskort med en personlig besked. Vi klarer resten!

Tørrede blomsterbuketter fra BloomPost:

- Originale tørrede blomsterbuketter
- Inklusiv stylingtips fra vores blomsterbinder Tommy
- 100% smil garanti
- Solidt pakket
- Bæredygtig gave
- Vælg mellem mange fine lykønskningskort
- 39 kr. i leveringsomkostninger
- Bestilt før kl.12, leveret i morgen

Giv et varigt minde med tørrede blomsterbuketter

BloomPosts tørrede blomster er nøje udvalgt af vores blomsterbinder Tommy, og af bedste kvalitet! Tørring af blomster er den perfekte måde at forevige en blomst på. Tørrede blomster forbliver smukke i meget lang tid. Modtageren kan nyde sådan en smuk buket tørrede blomster i mange år fremover. Med vores tørrede buketter giver du et varigt minde. En rigtig bæredygtig overraskelse!

Vi leverer de tørrede buketter hjem til modtageren i løse bundter. På den måde kan modtageren selv arrangere en smuk buket. Stilfuld i en smuk stor vase, men også fin at dele i små vaser. Mulighederne er uendelige!

Fra farverige tørrede blomster til rolige buketter

Fra tørrede blomsterbuketter med farver, såsom vores Colour Fest, til rolige tørrede blomsterbuketter, såsom Natural Beauty: du finder det hele hos BloomPost. Vil du for eksempel lyse nogen op med en buket med tørrede blomster? Ønsk nogen en solskinsdag med vores Sunny Day Deluxe. Vil du sende nogen kærlighed? The French Kiss er en smuk pink-beige buket, der helt sikkert stjæler showet. En gave til en med stil? Vores Bohemian Chic Deluxe er et rigtigt blikfang!

Lille men pæn: Tørrede blomster til postkassen

Udover vores samling af tørrede blomsterbuketter har vi også et omfattende udvalg af tørrede blomster der leveres til postkassen: de bedste tørrede blomstergaver leveret gennem postkassen! Hvad med vores BlooMemory, en træholder med de smukkeste tørrede blomster og med plads til dit lykønskningskort. Leder du efter en buket med tørrede blomster sendt med posten? BloomPosy Pastel er en rigtig atmosfæreskaber!

BloomPost service

At sende tørrede blomsterbuketter er sjovt og nemt med BloomPost. Vi har lavet et udvalg af de smukkeste tørrede blomster, inklusive stylingtips fra vores blomsterbinder Tommy. Så giv en tør buket i gave og et smil er garanteret! Og i al hemmelighed er vores kollektion af tørrede buketter også perfekt til at overraske dig selv med. Følgende gælder også for vores tørrede buketter: bestilles inden kl. 12, leveres i morgen. Psst... se også hele vores samling af tørrede blomster, inklusive tørrede blomster leveret til postkassen!