Træer

Leder du efter en original og bæredygtig gave? Så er vores træer det perfekte valg. Gør nogen glade med en gave, der vil vare i årevis!

Send et træ som gave

Et træ er ikke kun en original og sjov gave, men ved at plante et træ bidrager du også til en bedre verden for dig selv og for alle omkring dig. Et træ renser luften ved at fjerne CO2. Et træ producerer også selv ilt, hvilket er nyttigt for både mennesker og dyr! Sidst men ikke mindst er træer simpelthen smukke skabninger og en berigelse for enhver have. Hvem vil du give et træ?

En helt særlig gave

Hvor må enhver modtager blive overrasket, når de får et træ leveret gennem postkassen! En super sjov og anderledes gave, hvis du spørger os. Et træ kan være en hel særlig gave at modtage, fordi det en gave som man kan nyde i flere år. Mange synes der er noget smukt og symbolsk ved at give et træ sammen med en stor begivenhed i livet. Som f.eks. at blive gift eller ved familieforøgelse. Ethvert træ symbolisere noget forskelligt, du kan læse mere om hvad vil passe til dig, eller du er velkommen til at kontakte os for inspiration. 

Vi viser alle vores træer specielt til dig, så du kan træffe det rette valg til den rette modtager.

🌳 Giant Sequoia er det største træ i verden og repræsenterer styrke, mod og beslutsomhed. Hvem giver dig styrke i livet?

🌳 Bi-træets blomster afgiver meget nektar og tiltrækker bier og sommerfugle til din have. Perfekt til en ægte naturelsker.

🌳 Pinjetræet symboliserer mod, vitalitet og standhaftighed. Noget vi alle sammen kunne bruge fra tid til anden. Hvem vil du gerne give lidt mod til?

🌳 Viljestyrke og restitution, det er det, sommerfuglbusken står for. En anderledes gave til en person, der har været igennem en svær periode.

🌳 Ginkgo biloba symboliserer styrke og heldbred. Derfor har det været brugt i helsemedicin i mange år, og selve træet er en af de ældste levende træsorter. 

🌳 Det modne silkerosentræ i fuldt flor er ren skønhed. Et smukt træ fortjener en smuk ejer!

🌳 Har du et venskab eller en kæreste, du værdsætter? Giv denne sjældne Akacia i gave, til en du holder af.

🌳 Bring middelhavsstemningen til modtagerens hjem med et oliventræ. Et symbol på fred og en kilde til kulinariske lækkerier.

🌳  Kender du en ægte kaffeelsker? Giv derefter et kaffetræ som en gave. Et træ, der ikke bliver alt for stort og giver kaffebønner på et tidspunkt.

🌳 Kender du en rigtig tedrikker? Nu kan de lave deres egen te! Te-busken er en smuk stedsegrøn med lyse hvide blomster.

Service hos BloomPost

Du finder de bedste træer som gaver på BloomPost, fra et oliventræ til det største træ i verden. Din gave vil bestemt være anderledes og unik. Tilføj et fint kort, og din gave er fuldendt. Vi sender din overraskelse til de nye husejere for kun 39 kr. Bestilt i dag før kl. 12, vil den blive leveret i morgen (tirs-lør).

 

Takkegave

Betænksom gave

Nyt arbejd

Lykønskning