Valentinsdag

Vil du give din partner, hemmelige forelskelse eller bedste ven en Valentinsdaggave? Tag et kig på vores brede udvalg af Valentinsdagsgaver med de mest originale og sødeste gaver. Bestil inden søndag kl.12 for at få leveret til Valentinsdag 

Giv en gave til Valentinsdag

Giv en Valentinsdag-gave til din hemmelige forelskelse, partner eller bedste ven? BloomPost hjælper dig med at overraske den du holder af med en original Valentinsdagsgave. Alle vores Valentinsdagsgaver leveres via postkassen. Fra en smuk buket røde roser til nøje udvalgte tørrede blomster, der naturligvis er nænsomt pakket ind – din Valentinsdagsgave bliver en succes. Giv den fineste Valentinsdagsgave med BloomPost.

Valentinsdag gaver via postkasse

Vil du overraske din partner, hemmelige forelskelse eller bedste ven med en original Valentinsdagsgave? Så er BloomPost det rette sted! Vi har de fineste Valentinsdagsgaver der passer gennem postkassen. Fra en romantisk buket lyserøde roser til et dekorativt stativ med tørrede blomster og et særligt sted til dit Valentinsdagskort - ingen vil forvente, at det kommer gennem postkassen. Det har aldrig været så overraskende (og nemt) at levere din Valentinsdag-gave.

Er du bekymret for, at den du holder af ikke kommer hjem i tide til at modtage din Valentinsdag-gave? Det er intet problem, for vores Valentinsgave bliver leveret gennem postkassen, modtageren behøver ikke at være hjemme.

Få leveret blomster til Valentinsdag

Overrask din (hemmelige) kærlighed med vores blomster leveret til postkassen. Vi har de rigtige Valentinsdag-blomster til alle. Fra en klassisk buket røde roser til en blandet buket af gule, røde og lyserøde roser eller blomster med et strejf af bohemestil: altid af den bedste kvalitet og friske fra avleren. Vi leverer dine blomster uden omveje til modtageren. Ingen "ventetid" i blomsterbutikken, så den du elsker kan nyde blomsterne længere.

- Original Valentinsdagsgave 
- Pakket med kærlighed
- 39 kr. i leveringsomkostninger
- Bestilt inden kl. 12:00, leveres i morgen (tirs-lør) med DAO 

Få andre Valentinsgaver leveret

Udover vores blomster leveret til postkassen har BloomPost mange andre blomster og gaver til Valentinsdag. Hvad med en trendy buket med håndplukkede tørrede blomster: en romantisk gave til et varigt minde. Vores BlooMemory og BloomLove er også favoritter. Med et særligt sted til din personlige hilsen kan du virkelig lade dit hjerte tale med denne Valentinsdagsgave.

Valentinsdagsgaven der kommer med noget ekstra

Valentinsdag er dagen, hvor du kan forkæle din hemmelige forelskelse. Derfor kan du her på BloomPost få leveret din Valentinsdagsgave anonymt. Vil du fortælle din hemmelige forelskelse, hvem afsenderen er? Så kan du selvfølgelig tilføje et romantisk kort med en personlig hilsen. Hvis du ønsker, at din Valentinsdagsgave skal være noget mere, kan du også tilføje et lækkert ekstra produkt. Hvad med en lækker Tony Chocolonely bar? Kærlighed går gennem maven, ikke?

Få din Valentinsdagsgave leveret af BloomPost

BloomPost er stedet, hvor du kan give din partner en uforglemmelig Valentinsdag. Fra valentinsdagsblomster til et sødt lille træ - en valentinsdagsgave leveret af BloomPost er overraskende og unik! Vi leverer din Valentinsdagsgave med den største omhu. Vi pakker den ind med kærlighed og sætter et sidste touch sammen med flot silkepapir og praktiske tips til styling og/eller dekoration. På denne måde kan din partner eller hemmelige forelskelse fuldt ud nyde deres Valentinsdagsgave. Vi leverer din Valentinsdagsgave for kun 39 kr.

Har du spørgsmål til vores Valentinsgaver? Så er du velkommen til at kontakte os. Glem ikke, at du finder de mest almindelige spørgsmål på vores hjælp og kontakt side, måske vil dit spørgsmål blive besvaret der. Glædelig Valentinsdag!